2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046168 بازدید | 684501 پست
عزیزم از معجزه خدا غافل نشو  برو یه آزمایش بده، خدا رو چه دیدی

پناه برخدا هرچی خیره ..میرم پیش دکترم تا برام بنویسه آزمایش

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
آنا جون متخصص خون برم واسم بنویسه  یا همون مرکز ؟؟

ط ر ا ز ی برا من اینارو نوشته بود..... 

نسخه 3 و 4 برا همین بحث ایمنی و انعقادیه! 

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!
MTHFR
PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!
این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69

نسخه پنجم:
dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر چی بگی میشه 😂😂😂😂فقط قربون دستت محمک نزن حامله است

پس به جاش دعا کنیم وروجکش صحیح و سالم به دنیا بیاد و دندون در بیاره و موقع شیر خوردن دمار از روزگارش در بیاره!!!!!! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عه چه بد. آره شکر خدا. تهوع دارم هنوز. غربالگری نرفتم. تو کجا رفتی؟ من سونو رستاک وقت گرفتم، از هم م ...

من رفتم سونو دکتر دلیری..کارش دقیق و قابل اعتماده..ازمایشمو رفتم پارسه..یه روزه جوابشو داد

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
یلدا منم میگم بارداری 😍 بی بی چک نزدی؟

سارا جون 1درصدم به بارداری فکرد نکردم😢

بی بی چکم نزدم ...فردا میرم پیش دکترم..

پناه برخدا هرچی خدا بخواد همونه

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
مرسی آنا جون ..احساس میکنم کمتر شده آمپول یک درمیان داشتم که دیگ هر روز میزنم ..دیگ فقط به امید خدا ...

خدارو شکررر... 

سارا جون 1درصدم به بارداری فکرد نکردم😢 بی بی چکم نزدم ...فردا میرم پیش دکترم.. پناه برخدا هرچی خد ...

ان شاء الله که فردا با خبرای خوش و شیرین 👶 میای تاپیک 😍 توکل به خدا

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
😂😂😂😂اره دقیقا درست فهمیدی خدا بخواد باردارم اما قلب نشنیدم ۷دی وقت سونو دارم

ای جااانم😍😍😍😍....

خداحفظشون کنه برات🙏🌹😍😍

نگران نباش انشالله که نی نی سالم میاد تو بغلت😍😍

ای جااانم😍😍😍😍.... خداحفظشون کنه برات🙏🌹😍😍 نگران نباش انشالله که نی نی سالم میاد تو بغلت😍😍

قربونت عزیزم ممنون انشالله بارداری خودت

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
ان شاء الله که فردا با خبرای خوش و شیرین 👶 میای تاپیک 😍 توکل به خدا

انشالله..مرسی عزیز دلم🙏😘🌸🌹

قربونت عزیزم ممنون انشالله بارداری خودت

فدای تو عشقم ❤😘😘