2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
عزیزم اصلا برای تغذیه از کسی تقلید نکن، غذاهای مقوی بخور میوه، آب و مایعات زیاد بدنت رو نذار یخ بش ...

مرسی مرسی هم لوو میخورم هم طبعم سرده

دکترم گف تغذیه مثل همیشه.کار عجیب نکنید.چیز خاصی هم نیس که بگیم بخورید بهتره.

از فردا میرم سرکار.البته نیمه وقته و نزدیکه پیاده میرم.

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط سفیده؟ اخه گفتن دوغ وماست فعلا نخور بعدپانکچریا از قبلش؟

من با اینکه اصلا مستعد هایپری نبودم اما از دو ماه قبل روزی دو تا سفیده خوردم و با اینکه همیشه تخکام کم بودن این دفعه 10 تا تخمک عالی داشتم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ان شاالله چیزی نمیشه، استرس از همه چی بدتره  این مدت هم اصلا نه فقط شما کاش همه دست رو بوسی رو ...

به خدا نمیدونم این چه رسم مزخرفیه!!!!! 

خصوصا الان که کلی ویروس‌های جورواجور هست..... 

حتی با آدم‌های سالمم نباید دست و روبوسی باشه چون ممکنه یکی ناقل باشه ولی خودش قوی بوده باشه و نگرفته باشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به جز اسپرم و amh و چند تا هورمونی بقیه رو بیرون میتونی بری ولی خودم هم بهت توصیه میکنم اسپرم و هور ...

زینبی جان شوهرم میگه من نمیتونم یکشنبه همون شنبه بریم😭😭

میتونم شنبه برم بعد بقیشو یکشنبه برم که دکتر مشایخی باشه

یا هر دکتری نوبت اول برم بقیشم با اونه؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
مرسی مرسی هم لوو میخورم هم طبعم سرده دکترم گف تغذیه مثل همیشه.کار عجیب نکنید.چیز خاصی هم نیس که بگی ...

آره دقیقا بهترین کار همینه 

ای کاش پیاده نری تو این هوا

ماسک فی لتر دار هم حتما بزن

آبمیوه طبیعی هم خودت بگیر و بخور، از میوه و سبزیجات و کاهو غافل نشو، نذار یبوست هم بگیری 

نههههههههههه😱😱😱😱😱😱😱 یعنی ممکنه من طبیعی باردارشده باشم😢 الهام جان خدا از دهنت بشنوه 😢 دیش ...

عزیزم تیکرم که گذاشتی پس حتما مامانی!!!!! 

به خدا نمیدونم این چه رسم مزخرفیه!!!!!  خصوصا الان که کلی ویروس‌های جورواجور هست.....  ح ...

دقیقا 

من حتی با همسرم و پدر مادرم فعلا دست رو بوسی نمی کنم

یادمه شما هم بارداری دوم خیلی سر همین قضیه اذیت شدی، دیگه منم رو دربایستی رو کنار گذاشتم

سلام عزیزم زیر 7 هفته با شکمی سخته، واژینال انجام میدن

زینبی من تقریبا یک ماهه لاپرا کیست اتدومتریوز کردم الان روز پنج سیکلم هستم اگه قرص جلوگیری بخورم تو ازمایش هایی که میخام انجام بدم برا ای وی اف اثر داره یا مشکلی نیست؟

میگم این یکماهو بخورم یه موقع کیستم دوباره در نیاد

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
اتفاقا  میخواستم بپرسم ابن سینا کرج همون مثل ابن سینا تهرانه ؟دکتراش یکین یان ؟؟چون نزدیکتره اگ ...

اره دکتراشون یکی هستن .من تا این مرحله که پیش رفتم راضی هستم .پانچکر شدم از اونجایی که تنبلی تخمدان دارم وتخمدان ورحمم اب اورد انتقالم عقب افتاد.اولان منتظر پری هستم که برم برای انتقال.نه تا تخمک داشتم که شش تاش جنین شدواینم بگم همسرم هم تحرکش ضعیفه.

نمیتوانی به عقب برگردی وشروع را عوض کنی،از جایی که هستی آغاز کن وپایان را عوض کن
اخه سر جاریم، دو هفته میدونست، جیکش در نیومد، منم چون خیلی زبلم فهمیده بودم. حتی به خواهرشوهرم نگفته ...

عزیزم دیگه به این چیزا فکر نکننننن!!!! 

دیگه تو یه مامانی..... 

نگران نباش عزیزم....  بچه ای که بخواد با عطسه و سرفه بره مطمئن باش مشکل داره پس خیالت راحت باش ...

خدا بچه هاتو نگهداره

راستی یدونه Ab بود و دوتا b

آره دقیقا بهترین کار همینه  ای کاش پیاده نری تو این هوا ماسک فی لتر دار هم حتما بزن آبمیوه ط ...

ممنون ممنون

من استرس دارم همش سوال میپرسم

آنا جون خوبی.یلدای شما هم مبارک.عزیزم اگه میتونی قرص لاکتوفم بگیر روزی یه دونه بخر .من امتحان کردم خ ...

فدات بشم عزیزم.... 

ممنون که گفتی عزیزم..... 

یه امتحان میکنم.... 

خصوصا الان که برا من یه دکتر رفتن پروژه بزرگیه و طفلک همسرم باید بیاد مراقب بچه ها باشه..... 

اره دکتراشون یکی هستن .من تا این مرحله که پیش رفتم راضی هستم .پانچکر شدم از اونجایی که تنبلی تخمدان ...

خوش ب حالت .انشااله خدا ی بچه سالم‌بهت بده شما.میدونی جنین خودتونه .من اگه جنینم بگیرم میدونم ازژن خودمون نیس.نمیدونین بعدمراجعه چقدباید تونوبت باشم تاانتقال ؟همونجاانجام میدن یامیفرستن تهران ؟