2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046186 بازدید | 684501 پست

دوستان من ۵هفته و۵روزمه حالت تهوع امونمو بریده ازصبح ک پامیشم تاشب کسی مثل من بوده انقد زود تهوعش شروع بشه؟ واینکه خیلی هم تهوع دارم ب حدی ک هرچی خوردمو میارم بالا

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
خانوما ،من سه شنبه گفتن بیا برا انتقال ،،ولی سرما خوردم جوری که از بدن درد فقط گریه نمیکنم به نظرتون ...

انشالله که مامان میشی عزیزم.... 

+ فکر کن و بگو بدنم تسلیم پذیرش مهمونش شده!!! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من امروز رفتم انتقال .3 تا فرش 4 تا هم تو یه نی فریز کردن. لطفا دعا کنید. من دفعه قب ...

برات صلوات فرستادم انشالله این بار میگیره برات

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
دقیقا از چه زمانی شروع کنم سفیده تخم مرغ رو؟از همون روز دوم پریودی که قراره برم؟

از امروزززز

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لطف داری.ان شالله.دل تو دلم نیست

نگران نباش موقع انتقالت فقط ذکر بگو تودوره انتقالت همش دعا وقرآن بخون بخصوص نادعلی شیرسویا و آب ونشاسته فراموش نشه انشالله ک مثبتی

عزیزممم مبارکه من روز ۱۱ بتام ۳۵۲ بود روز ۱۳ بتام ۱۰۰۱ بود دوقلو باردار بودم😍🤩

عزیزم مبارکه..... 

چه قدر خوشحالم میبینم دونه دونه دوستای منتظرم مامان شدن.... 

گوارای وجودت عزیزم.... 

نگران نباش موقع انتقالت فقط ذکر بگو تودوره انتقالت همش دعا وقرآن بخون بخصوص نادعلی شیرسویا و آب ونشا ...

مرسی عزیزم.انتقال دادم.سه روزه الان

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
انشالله نتیجه میگیری عزیزم.شماره تلفنشون رو داری؟

ان شاءالله همگیمون نتیجه بگیریم بزودی

اره دارم

02531621

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
نمیدونی کدوم بیمه هارو قبول میکنن؟بیمه ایرانیان رو قبول میکنن؟

نه عزیزم نمیدونم

میخوای بری اینجا؟

قبلا کدوم مرکز میرفتی؟

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
نیاز به بستری شدن نداره؟

عزیزم به بدترین حالت فکر نکن.... 

مرسی عزیزم.انتقال دادم.سه روزه الان

پس حتما دست از دعاوقرآن برندار بسپر بخدا نشاسته و شیرسویا هم حتما بخور

سلام نمیدونم منو میشناسید بعضیاتون یا نه میخاسم ی چیزی براتون تعریف کنم شاید مرهمی ب اون دل پر ا ...

ستاررررررره😍