2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه خانمی نمیدونم منم اول راهم تازه میرم اونجا ان شاءالله همگیمون بزودی نتیجه میگیریم

عزیزم شما مشکلتون فقط pco هست؟

انشاالله که بار اول نتیجه بگیرین.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
عزیزم شما مشکلتون فقط pco هست؟ انشاالله که بار اول نتیجه بگیرین.

اره عزیزم

شوهرمم لب مرز بود ولی ازوقتی تغذیشو رعایت میکنه اینسری که ازمایش داد گفتن خوبه

من پریودام نامنظمه خداکنه جواب بگیریم با باراول

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
اره عزیزم شوهرمم لب مرز بود ولی ازوقتی تغذیشو رعایت میکنه اینسری که ازمایش داد گفتن خوبه من پری ...

منم همینطوری بودم، اگر دارو نمیخوردم شاید دو بار در سال پریود میشدم. نگران نباش، جواب میگیری. دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره.

منم همینطوری بودم، اگر دارو نمیخوردم شاید دو بار در سال پریود میشدم. نگران نباش، جواب میگیری. دیر و ...

شما بارچندم جواب گرفتین؟

شماهم پلی کیستیک بودی؟

داروهاتون چجوری بود؟

امپول چندتا دادن بهتون؟

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
عزیزم منم همینطور بود. ۲ بود فکر کنم یا ۲.۲ . بعدیش شد ۴ ،  رفتم سونو گفت دوتان.احتمالا بخاطر ...

جوووون

مصرفشون بالاست ها  

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
جوووون مصرفشون بالاست ها    

سلام خانمی

شماچیکارکردی توچه مرحله ی هستی؟

مامان شدی؟

شما بارچندم جواب گرفتین؟ شماهم پلی کیستیک بودی؟ داروهاتون چجوری بود؟ امپول چندتا دادن بهتون؟

بار چهارم

بله، پلی‌کیستیک شدید

من ۲ بار پانکچر شدم. بار اول ۱۰ تا تخمک داشتم ۲ تا جنین. بار دوم ۱۹ تا تخمک داشتم ۸ تا جنین. داروها هم که همش آمپوله. بار اول کلاً ۱۶ تا آمپول داشتم، بار دوم ۲۰ تا.

بار چهارم بله، پلی‌کیستیک شدید من ۲ بار پانکچر شدم. بار اول ۱۰ تا تخمک داشتم ۲ تا جنین. بار دوم ۱۹ ...

خداروشکر نتیجه گرفتین

دوقلو یایدونه س؟

هایپرنشدین تخمکا زیادبوده؟

من فردا بایدبرم درمانمو شروع کنیم خداکنه همه چی خوب پیش بره

خداروشکر نتیجه گرفتین دوقلو یایدونه س؟ هایپرنشدین تخمکا زیادبوده؟ من فردا بایدبرم درمانمو شروع کن ...

۳ تا انتقال داده بودن یکی مونده... 🥰.

چرا بار دوم هایپر شدم.

دارم میخورم ایشالا 5 انتقال دارم 

بسلامتی دست پر باشی 

میگم بچه های کع مثبت شدن میگن آمپول نوروبیونم عالیه چن هفته قبل هفته ایی یکی بزنی برا تو دیر شد ولی من میخوام اینم بزنم 

۳ تا انتقال داده بودن یکی مونده... 🥰. چرا بار دوم هایپر شدم.

خداحفظش کنه😍

بعداذیت نشدی؟چیکارکردی خوب شدی؟ببخش سوال میپرسم همش...تومرکز گفتن احتمال داره شکمت اب بیاره بستری بشی بخاطراون میپرسم چیکارکنم هایپرنشم