2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم آخی دیگه یک ماه بیشتر نمونده من از الان هم استرس دارم هم ذوق هم دلتنگی به نظرت بعد زایم ...

منم حس تورو دارم دقیقا 😍

نمی دونم فکر کنم باید توالت بخریم برای بعد زایمان به بخیع هامون فشار میاد مخصوص سزارین می تونیم برای ادرار رو توالت بشینیم برای اون مورد دستشویی ایرانی به شرط اینکه یبس نباشیم تا می تونی مواظب باش یبس نشی بعد زایمان 

منم حس تورو دارم دقیقا 😍 نمی دونم فکر کنم باید توالت بخریم برای بعد زایمان به بخیع هامون فشار میاد ...

وااااای چقد خوشحام براتون دعا کنین ماهام یه روزی همچین صحبتایی بکنیم در مورد زایمان این چیزا دعا کنین ماهارم ان شالله به سلامتی زایمان کنین 

عزیزم مکملت رو تغییر داده یعنی وقتی قبلی تموم شد اینو شروع کنی دو تاش زیاد میشه دیگه 

آخه من قبلا مولتی پریناتال و قرص فروفورت میخوردم فقط تاکید کرد که فرفورت رو بذار کنار🙄🙄

آگه میدونستم pregmom هم مثل مولتی هست سوال میکردم ازش

عزیزم مکملت رو تغییر داده یعنی وقتی قبلی تموم شد اینو شروع کنی دو تاش زیاد میشه دیگه 

یکی هم اینکه ترکیبات pregmom خیلی کاملتره ولی کلسیم نداره

اما پره ناتال ناقص تره ولی کلسیم داره

عزیزم من شنبه آزمایش دادم جوابش چهارشنبه حاضر بود.

اووو منو باش فکر کردم دو ساعته حاضره! 

مرسی عزیزم. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
سلام عزیزم شما بودید میخاستین برین پیش دکتر محبوبی اردکان؟رفتید؟

سلام دوستم نه نرفتم فعلا با مشکلات دیگه ای که شوهرم پیش آورد قضیه بچه کنسله تا اطلاع ثانوی ولی دو نفرو تو اینستا پیدا کردم واقعا" مرحله به مرحله گذاشتن و نتیجه گرفتن یکیشون دوقلوی دختر بارداره یکیشون هم تازه انتقال داده. 

عزیزم من شنبه آزمایش دادم جوابش چهارشنبه حاضر بود.

آخرش این همه بین رستاک و محمدی شک داشتم، قسمتم محمدی بود. چون ۵شنبه وقت داشتم، امروز هول هولکی همون محمدی تونستم برم. رستاک گفت ۹ زنگ بزن ببینم چیکار میشه کرد، دیگه حوصلم نگرفت. توکل به خدا. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
بچه ها من یه کاری کردم اینجا بگم دعوام میکنین 🤗🤗چیکار کنم خیلی دلم میخواد بگم آخه آهو کاش آنلاین ...

سلام موناجون من تازه الان این پیامت رو دیدم و فهمیدم تقریبا" چکار کردی. بی خیال دختر خوب. من هم بعضی وقت ها انقدر احساس سرخوردگی میکنم دلم میخواد برم پیش فالگیر ببینم عاقبتم چی میشه بعد هی جلوی خودم رو میگیرم. خداییش این حرف ها خرافاته حتی اگر خرافات هم نباشه این رو نشنیدی که خدا با دعا کردن سرنوشت آدم رو عوض می کنه؟ تو از خدا بخواه مشکلاتت حل بشه و بهت بچه های صالح و سالم بده حتما میده. بهترین رو از خود خود خدا بخواه. بنده کاری نمی تونه برات بکنه. 

بچه ها من روزی که ازمایش باردارب دادم ازمایش تیروییدمم تکرار کردم تیروییدم از ۳شده ۵.۸ و anti tpo از ۳۰۰ شده ۳۸۸

با اینکه دارو مصرف کردم

خیلی ناراحتم

امروز میرم دکتر

کسی تجربه ایی داره؟

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
نه عزیزممم

حس میکنم برام آشنایی😁

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚