2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره گلم داپلر رفتم ولی نه اون مدل که برای جنین ضرر داره  تازه یادمه صدای قلب هم نذاشت و یه مدل ...

زینب جان متاسفانه مجدد منفی شدم دیگه حال و حوصله میکرو ندارم دو بار انتقال دادم هر بار سه تا جنین دیگه جنینام هم ته کشید😬بنظرت چکار کنم همسرم ضعیفه. اگر یادتون باشه گفته بودم الحمدلله یه دختر 6ساله دارم با روش iui

چطور قوی کنم چه روش دیگه ای برم کلافه شدم تموم فکر و ذکرم شده همین.... 🤔 

به امید خدا ممنونم یلدا جون❤❤❤

🌹😘

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
سلام عزیزم خوبی‌؟ حالت بهتره؟ چند روز نبودی هر کار می‌کردم نمیتونستم صدات کنم

سلام عزیزم...فدات بشم...خوبی ؟نی نی خوبه؟

نه خوب نشدم متاسفانه.معدم بشدت حساسه هنوز.عزیزم دقیقا تا هفته چند تهوع داشتی؟خسته شدم از خونه نشینی!هیچی از لذت و شیرینی بارداری نمیفهمم که هیچ؛ از زندگی عادیمم شدم!

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم چرا ناراحتی؟ چند تا جنین شد؟  آدرس دقیق رو ندارم ولی سمت پونک هست، درمانگاه سجاد،جنب اما ...

امروز انتقال داشتم سه تا جنین کلا شد و گفت دوتاش خوبه،

الان اومدم خونه

واسم دعا کن

فقط یه اشتباهی که کردم تا اومدم خونه ،گلاب به روت

یبوست گرفته بودم و سعی کردم زیاد فشاری نیارم به خودم ولی میترسم والا میگم نکنه ضرر داشته باشه

سلام .من ۲۵سالمه .دوساله اقدامیم .شوهرم از دادازواسپرمه .براثرتصادف بیضه هاشم ازبین رفته .دکترگفته جنین اهدایی بگیریم .توروخداراهنماییم کنید خیلی نارااااحتم .کدوم بیمارستان برم هزینه هاش هم دولتی باشه هم بیمارستانش خوب باشه .هزینش چقدمیشه .نوبت گیریش چ جوریه ؟چقد زمان میبره تا کارمو راه بندازن ؟کمک کنید لطفااااا

تاریخ انتقال یعنی چه روزی از ماه بوده، شما فکر کنم گفتی 13م آذر انتقال دادی، خوب حساب کن تا امروز می ...

بله خانوم معلم☺

ممنون از توضیحت

حالا این چهارشنبه باید برم سونو ببینم چی میشه.ولی کاش یکی دو هفته دیرتر میرفتم

چی میگی تو😤😤😤😤
عزيزم كي ميري ازمايش؟

متاسفانه مجدد منفی شدم دیگه حال و حوصله میکرو ندارم دو بار انتقال دادم هر بار سه تا جنین دیگه جنینام هم ته کشید😬بنظرت چکار کنم همسرم ضعیفه. اگر یادتون باشه گفته بودم الحمدلله یه دختر 6ساله دارم با روش iui

چطور قوی کنم چه روش دیگه ای برم کلافه شدم تموم فکر و ذکرم شده همین.... 🤔