2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046177 بازدید | 684501 پست

سلام بچه ها

من امروز رفتم انتقال .3 تا فرش

4 تا هم تو یه نی فریز کردن.

لطفا دعا کنید.

من دفعه قبلی که پانکچر شدم چهار تا تخمک داشتم و  یدونه جنین داشتم 

ایندفعه چهارده تا تخمک 7 تا جنین

خداااااروشکرررررر

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
بچه ها حاام بده  تهپع دارم جه کنم طبیعیه؟

غر زدن ممنوع  دعوات کنم؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=116681591]من پانکچر اولم دوتا آمپول دکاپپتیل داشتم 36 ساعت قبلش، اینم همونه، بعد اینجا خوندم ...

عزیزم تو پیام برات توضیح دادم😶😶😶

نگران نباش شما بار اولت بود نه؟ انشاالله این سری حتما نتیجه میگیری❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام بچه ها من امروز رفتم انتقال .3 تا فرش 4 تا هم تو یه نی فریز کردن. لطفا دعا کنید. من دفعه قب ...

عزیزم، انشاالله دو هفته ی دیگه این موقع مامان شدنت رو همینجا جشن میگیریم دور هم❤❤❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام دوستای گلم. عزیزان یلداتون مبارک. چه قدر دلم براتون تنگ شده. دوستتون دارم و برای تک تکتون فردای ...

سلام.اناجون..وااای ک چقد دلتنگ  پیام دادنتون بودم..چقد ذوق کردم من😍😚

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم، انشاالله دو هفته ی دیگه این موقع مامان شدنت رو همینجا جشن میگیریم دور هم❤❤❤

خیلی ممنون.راستی دو لیوان خاک شیر خوردم یبوست نشم.ضرر داره یا نه؟

عزیزم تو پیام برات توضیح دادم😶😶😶 نگران نباش شما بار اولت بود نه؟ انشاالله این سری حتما نتیجه میگ ...

بار اول بود قبلش لاپاروسکوپی هیتروسکوپی و خراش دادم کفیت جنینامم خوب و بلاست شرایط رحمم عالی منفی شد دکترم فقط گفت این دفعه پی آرپی میکنم آزمایشا لازم نیست یعنی هزینشم زیاده ندارم😔

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
کاملا کاملا.تا باشه از این تهوع های شیرین.برو حال کن با تهوعات.تهوع بارداریم آرزوست    

ثمین.عزیزم..از خدا میخام ایندفعه بااومدن نی نی ها تو دلت دیگه مامان شدنت همیشگی بشه..هممون چشم انتظار مادری تو هستیم خواهر صبورمون🙏🌼

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خیلی ممنون.راستی دو لیوان خاک شیر خوردم یبوست نشم.ضرر داره یا نه؟

خواهش میشه عزیزم،به ما که تو مرکز میگفتن صبحا یه لیوان خاکشیر با آب ولرم بخورین برای یبوست، ولی روغن زیتونم عالیه اگه میتونی همراه با سالاد بخور برای یبوست حرف نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام سلام یلداتون مبارکککککککمم

سلام عزیزم یلدای شما هم مبارک .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خواهش میشه عزیزم،به ما که تو مرکز میگفتن صبحا یه لیوان خاکشیر با آب ولرم بخورین برای یبوست، ولی روغن ...

خوردم.خالیشم میخورم.عین شربت یا دارو.روزی دو قاشق

ببخشید من کلا همیشه خیلیییییییی یبوستم.

سلام بچه ها من امروز رفتم انتقال .3 تا فرش 4 تا هم تو یه نی فریز کردن. لطفا دعا کنید. من دفعه قب ...

انشالله که الان ننه شدی رفت.زودی بیای خبر +شدنتو بهمون بده که برقصیم