2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
همه رو بين ٦ تا ٧ حساب كن

بیمه تکمیلیم با داروهای ای وی اف ۷تومان میده منم تا حالا فکر کنم ۲.۳ میلیون فقط داروهام شده

میخاستم ۵تومان باشه🤣🤣🤣😁😁😁😁😁که با فراشیزه چیه با اون دیگه زیاد ندیم پول ندارییییییم😢😢😁😁

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکرکه جواب گرفتی انشالله نی نی خوشگلتوصحیح وسالم بغل بگیری

ممنون عزیزم انشاللله اینبار برای شما🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
بیمه تکمیلیم با داروهای ای وی اف ۷تومان میده منم تا حالا فکر کنم ۲.۳ میلیون فقط داروهام شده میخاستم ...

محب كوثر فكر كنم مناسب باشه ،فروتن اقبال هم ميره اگه ميخاي باش زايمان كني نميدونم اون چنده

عزیزم وروجکهای من الان دارن با هم بازی میکنن!!!!  انشالله قسمت خودت و بقیه دوستان منتظرمون.... ...

خدا حافظشون باشه🌷🌷🌷🌷😗😗

سلام خانومی....  چه قدر خوشحال شدم دیدمت.....  دیگه چیزی نمونده.....  خدایا شکرررر ...

سلام عزیزم ممنون دعا کنین انشاللله به سلامتی و به موقع بیاد🌷🌷🌷واقعا یادتون چقدر استرس داشتیم برای هر چیزی

خدارو شکر به سلامتی گذشت💚💚🌷🌷

سلام عزیزم ممنون دعا کنین انشاللله به سلامتی و به موقع بیاد🌷🌷🌷واقعا یادتون چقدر استرس داشتیم برای ...

میگذره شک نکن.... 

انشالله به سلامتی بغل کنین.... 

انشالله همه وروجکها زیر سایه مامان باباشون به سلامت بزرگ بشن و مامان باباها شاهد شادیا و موفقیتاشون باشن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من امروز جایی دعوتم تقریبا ۲۰ تا پله داره قبلا هماتوم داشتم الان بهترم  ضرری نداره پله ...

نه عزیزم فقط اهسته برو 🌷🌷

محب كوثر فكر كنم مناسب باشه ،فروتن اقبال هم ميره اگه ميخاي باش زايمان كني نميدونم اون چنده

اره شنیدم اقبالم میره اونم یه تحقیق کنم بینم خوبه خصوصیه🌷🌷مرسی عزیزم

يني واقعا روز ١٥ پريودي بتات ٢٥٠ بود ١٥ روز بعد قلبو ديدي؟چقدر خوب برا منم دعا كن

نه از روز انتقال ۳۰ روز یا ۳۵ روز بعد رفتم عزیزم😁🌷اهان اره ۱۵ یا ۲۰ روز بعدش برو عزیزم😗😗

نه از روز انتقال ۳۰ روز یا ۳۵ روز بعد رفتم عزیزم😁🌷

خب ديگه يني روز ١٥ انتقال مثبت شدي كه ميگي حددود ٢٥٠ بوده بعد ١٥ روز بعدش رفتي كه ميشه ٣٠ انتقال ديگه؟

يا منظورت ٣٠ روز بعد مثبت شدنه

نه از روز انتقال ۳۰ روز یا ۳۵ روز بعد رفتم عزیزم😁🌷اهان اره ۱۵ یا ۲۰ روز بعدش برو عزیزم😗😗

من بايد برم سرم اي وي اي جي ام دارم اونم بايد بنويسه برم بگيرم بزنم حتما باز همون چهارشنبه ميرم 

[QUOTE=116713233]خب ديگه يني روز ١٥ انتقال مثبت شدي كه ميگي حددود ٢٥٠ بوده بعد ١٥ روز بعدش رفتي كه ميشه ٣٠ 

عزیزم آگه مرکز سونو خوبی بری زودترم میتونی قلبشو ببینی

من روز ۲۵ انتقالم شکر خدا قلبشو اونم با سونو شکمی دیدم