2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
تلفن دکتر و ندارم 

ماهک جون نگران نباش.من سیکل بعد از پانکچرم 45 روز طول کشید میخواستم آمپول بزنم که دیگه خودش تشریف فرما شد.(بعد از پانکچر که پری اومد .سیکل بعدیش منظورمه)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماهک جون نگران نباش.من سیکل بعد از پانکچرم 45 روز طول کشید میخواستم آمپول بزنم که دیگه خودش تشریف فر ...

خیلی‌بده حالا یشب آمپول زدم ببینم چی میشه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
چجوری حساب کردی میگی اسفند؟ برای من سریه قبل که انتقالم لانگ بود یه برگ کامل خوردم ببین ال دی یه دو ...

اهااا راس میگی میشه اواسط بهمن خدا کنه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

درمورد قرص فرتیل سی ام.میشه خودسر خورد؟؟؟؟و اینکه از کی تا کی باید خورد؟میشه قبل از اینکه برم واسه کارای انتقال شروع کنم به خوردن یا ضرر داره؟؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
من اگر همین الان بفهمم 5قلو باردارم آخ نمیگم اینقدر که من در حسرت و انتظار موندم

ثمین جون امیدوارم که دیگه با این انتقال حتما چند قلو مهمون دلت بشن تا 9 ماه....چقدر شما شیرین زبونی...واقعا حرفات لبخند به لبم میاره...اینروزا داشتن یه دوست مثل شما یه نعمته ...هم اینکه بسیار با اراده ایی ماشالا وهم شوخ و شیرین بیان....دور و برایی شما حسابی خوش به حالشونه.

یا ابولفضل عجب عروسی هستی🤤🤤🤤😜😜😜

من بی نهایت عروس خوبیم ولی وای به روزی که کسی کاری کنه که قاطی کنم دیگه هیچ چیز و هیچکس جلودارم نیست .همه هم اخلاق منو میدونن هیچکس سعی نمیکنه منو عصبی کنه چون عواقبشو میدونه چیه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم کی برا سونوی قلب رفتی؟؟؟؟ به غیر اون بازم سونو رفتی؟؟؟؟

اولین سونو رو ۶ هفته و ۲ روز رفتم ساک و کیسه زرده و جنین دیده شد ولی قلبش مشخص نبود. بعدی رو ۷ هفته و ۴ روز رفتم صدای قلبش رو شنیدم. چون لکه‌بینی داشتم ۱۰ هفته و ۲ روز هم سونو شدم. ۱۱ هفته و ۲ روز هم رفتم سونو NT و آزمایش غربالگری.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
خوش با حالت واسه من جلوی جمع خانومه همه حسرت داشتنشو میخورن😕

حسرت بخورن مشکل پسرشونو توی جمع میکنم توی چشمشون.دیگه بعد 12سال و نیم زندگی اعصابم نمیکشه یکی بخواد حرف مفت بزنه بهم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

‼️دوستان ساکن تهران که شیاف سیکلوژست ۴۰۰ لازم دارین‼️

من ۲۶ تا دونه دارم که دیگه لازم ندارم. یه بسته کامل و یه بسته که ۱۱ تا توش مونده. تاریخشون هم تا ۲۰۲۱/۰۹ هست. توی یخچال هم بودن همش. اگر بخواین میتونم امروز یا فردا صبح براتون بفرستم.

💊ضمناً تعداد ۴۱ عدد قرص اووژن (جایگزین مناسبی برای اووبوست) هم دارم که تاریخش تا ۲۰۲۱/۰۶ هست. اونم اگر کسی بخواد میتونم بفرستم.💊

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
خیلی‌بده حالا یشب آمپول زدم ببینم چی میشه

منم همیشه پری هام منظم بود .این ماه که قراره وارد سیکل پانکچر بشم الان بدون هیچ دلیلی عقب افتاده.ولی من ولش کردم.سعی کن همه چی رو رها کنی ...بش فکر نکن.من همیشه میگم که وقتی کنترل و اختیار چیزی به دست ما نیست نباید بش فکر کنیم و براش حرص و جوش بخوریم.