2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
اااا فک کنم باهم بشیم  منم بیاد ال دی بخورم بعدش داروهای انتقال  ایشالااا اندفعه مثب میش ...

به امید خدا

قربانت، انشاالله با هم مثبت بشیم😍😍😍

فکر کنم انتقالمون بیفته اواسط بهمن

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من کلاس پیلاتس و زومبا و فانگشنال میرم پس هوبی ایشالااا هرچند پری تشربف بیارن منت میزارن رو سرمون😐 ...

چقد خوب، منم کلی ورزش میکنم، حس خوبی بهم میده، خیلی وقته استرس نداشتم، تا امروز یهو استرس اومد سراغم کل بدنم میخارید و کلافه شدم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به امید خدا قربانت، انشاالله با هم مثبت بشیم😍😍😍 فکر کنم انتقالمون بیفته اواسط بهمن

من اگه تا پس فردا پری بشم فک کنم بیوفتم تو اسفند 

دکتر گفت ۱۳ تا که ال دی خوردی بیا سونو کلا چندتا باید خورد؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم، پس فعلا رو همون تخت انتقال مانور بدیم انگار موثرتره😅😅😅

یه سوال راستی عزیزم من آندومتریوزم قبل انتقال عمل کردم انتقالمم که منفی شد دکترم آمپول دیفرلین نوشت بزنم این پری و ۲۸ روز بعدش پیدا نکردم گفت ایرانی بگیر داروخونه گفت زیر جلدی ددرم دکورم گفت این آمپول ایرانیش زیر جلدی نداره دیگه چهارشنبه نوشته بود پنجشنبه باید میزدم پنجشنبه ۲۰ تا بیشتر ددرواونه زنگ زدم و سر زدم همه یک کلام گفتن ایرانیش واریوپپتیل زیر جلدیه این فقط موجوده کل تهران ۱۴۹۰ هم همینو گفت

منم چون به دکورم تا شنبه دسترسی نداشتم بعش بگم گرفتم زدم به نظرت درست بود نمیشه که ۲۰ تا داروخونه بگن درسته دکترم بگه نه نداره زیر جلدی😕

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
اخه اگر دعوامون سر ی چیز با ارزش بود دلم نمیسوخت  باشه شادن جون ممنون ،روعن زیتون که ندارم انج ...

فدای سرت عزیزم دیگه پیش اومده فراموشش کن

فقط سعی کن مشکل یبوستت رو تا زمان انتقال برطرف کنی چون پروژسترون بیشتر تشدیدش میکنه اونوقت برای خودت و جنینات خوب نیست

انشاالله خبر مثبت شدنتو همینجا ببینم😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه سوال راستی عزیزم من آندومتریوزم قبل انتقال عمل کردم انتقالمم که منفی شد دکترم آمپول دیفرلین نوشت ...

کسی اگه میدونه جوابمو بده😔

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
من اگه تا پس فردا پری بشم فک کنم بیوفتم تو اسفند  دکتر گفت ۱۳ تا که ال دی خوردی بیا سونو کلا چ ...

چجوری حساب کردی میگی اسفند؟ برای من سریه قبل که انتقالم لانگ بود یه برگ کامل خوردم

ببین ال دی یه دورش 21 دونست قطعش کنی پنج شش روز بعدش پری میشی بعد داروهای انتقالتم که شروع بشه نهااایت 21 سیکلت بشه انتقال بازم میفته تو بهمن دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فدای سرت عزیزم دیگه پیش اومده فراموشش کن فقط سعی کن مشکل یبوستت رو تا زمان انتقال برطرف کنی چون پرو ...

الهی فدات ،ان شاءالله خودت این سری ک انتقال دادی مثبت بشی و راحت بشی دیگه از این سیکل پر زحمت و نگرانی

نمیدونستم پروژسترون تشدیدش میکنه خدا خیرت بده ک گفتی  ممنونم ازت😘😘

یه سوال راستی عزیزم من آندومتریوزم قبل انتقال عمل کردم انتقالمم که منفی شد دکترم آمپول دیفرلین نوشت ...

درسته دیفرلین همون واریوپپتیل میشه فقط دوزشو من نمیدونم چجوریه عزیزم، زیر جلدی ام هست من واریو زیاد زدم تقریبا 30-40 تا برای پانکچرم قبل و بعدش

1
5
10
15
20
25
30
35
40