2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
اره دیگه. استرس و ناراحتی رو کیفیت اسپرم تاثیر نداره؟؟

نه بابا

خواهر ما زنها بدبختیم و همه چی رو برا خودمون بزرگ میکنیم باور کن مردا به ی ورشون هم نمیگیرن قهر و دعوا رو

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اره منم دقیقا همینم ،نمیتونم بخندم یا سرفه کنم ،عطسه کنم که مردم،با روغن سیاه دونه میتونم چرب کنم؟ ب ...

به من گفتن آب گوشت آب مرغ تخم مرغ چيزاي مقوي بخورنگران نباشيدانتقال شماديره تااون وقت بهترميشدولي حتماقبلش دكترتون راببينيد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرکزی که من میرم قبلا دو تا خانوم از تخت افتادن یکیشون دو قلو دار شده یکیشون یه قلو، خلاصه جواب داده ...

😂😂😂خدا نکشتت شادن جون با این راه حلت  😂😂

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
فرتیل سی ام از کجا پیدا کردی...من کل اهواز گشتم نبود 

برای چی هست این قرص؟داروخانه هایی که داروهای ناباروری دارن رو برو؟داروخانه دکتر صادقی رفتی خیابان پهلوان یا دکتر خلیلی؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
😂😂😂خدا نکشتت شادن جون با این راه حلت  😂😂

عزیزم امتحانشو خوب پس داده صددرصد تضمینیه😂😂😂

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خدایی مادرشوهر من خانومه کل 14روز استراحتم صبحانه/ناهار/شام /عصرانمو آماده میکنه برام .خونمم همیشه ت ...

مادر شوهر منم کلید میندازه به در میاد میشنه رو مبل  میگه اومدم بهت سر بزنم معمولا یه چیزم دستشه میخوره نصفشم میریزه زمین کار در میاره برام یه استکان آب دستم نداد تو این ۱۴ روز کلید خونش به خونمون میخوره خیر سرش عادت کرده مثل گاو سرشو میندازه پایین میاد تو مثلا من زحمت نکشم درو براش باز کنم

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
بچه ها از دعوا و قهر حرف زدید ،منو همسرم دیروز ک پانکچر داشتم شبش دعوا کردیم ،صبحشم با کلی ناراحتی ر ...

نه عزیزم نگران نباش، ولی دعوا رو میذاشتی واسه انتقال😅😅😅 شوخی کردم دختر خوب، دیگه استرس یا ناراحتی تمام اسپرمارو خراب نمیکنه که، خوباشو جدا میکنن تو آزمایشگاه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم حتی با آزواسپرمی انسدادی هم اینجا کلی مامان داشتیم، پس اون بنده خداها چی بگن همسرتون فقط مشکل ...

با آزواسپرم انسدادی طبیعی مامان داشتین یا از طریق ای وی اف؟؟؟؟

تا خدا هست زندگی هست...
مادر شوهر منم کلید میندازه به در میاد میشنه رو مبل  میگه اومدم بهت سر بزنم معمولا یه چیزم دستشه ...

دروغ نگو من بودم نعششو از خونم پرت میکردم بیرون.مادرشوهر من خانومه تازه شوهرم میزنگه به خواهرش که دوتا بچه داره دستور میده امروز بیا خونکمو جارو بکش,تیا بیا دستشویی بشور اون بنده خدا هم میاد با دوتا بچه.تازه خودشم نیاد دخترش هشت سالشه همش میفرسته پیشم تموم کارای دم دستیمچو میکنه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
قربونت عزیزم.برای انتقال چه چیزایی باعث بهتر نتیجه گرفتن میشه؟!

نداشتن استرس و عادی بودن که البته واقعا کار سختیه من هنوز نتونستم به استرسم غلبه کنم و اینکه خواست خدا برات چی باشه، به نظرم من این دوتا مهمترینن

چون من خیلیارو دیدم کلی تغذیه و استراحت رو مراعات کردن منفی شدن یه سریا مثل همیشه زندگیه عادیشونو داشتنو مثبت شدن

اینم بگم ورزش و پیاده روی قبل از انتقال کمک کنندست چون باعث میشه خونرسانی به رحم بهتر انجام میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40