2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
شوهر منم واریکوسل داره دکتر گفت واسه میکرو نیازی بهذعمل نداره چون تحرک مهم نیست منم اینماه رفتم واسه ...

دقیقا شرایط ماهم همین بود ولی اگ اسپرما خوب نبودن جنینای خوبم تشکیل نمیشد بنظرم همه چ  ب شرایط داخل رحممون بستگی داره

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
سلام عزيزم شمام انتقالتون مثبت شد؟ نميشه جايگزين امپول هاي پروژسترون شياف استفاده کرد؟

سلام. بله.

شدنش میشه ولی باید با دکترتون مشورت کنین.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزیزم برای همه همینطوره...نزدیک موعد پریود که میشی یا جنین میچسبه و باردار میشی و یا پریود میشی ...

عزیزم کی بهت تاریخ زایمان داده به سلامتی؟؟🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
نگران گرید جنیناتون نباشین به خدا به اینا بستگی نداره...عوامل زیادی برای مثبت شدن دخیلن...یکیش وضعیت ...

شما درست میگی عزیزم، من حرفم اینه چرا جنینی که رشد نداشته و بقول خودشون در عرض دو روز اندازه ی یه روز رشد کرده رو انتقال میدن، من قبل از انتقالم ازشون پرسیدم گفتن خوبه وقتی منفی شدم رفتم با جنین شناس صحبت کردم گفت جنینات رشد نداشتن انتقال دادیم گفتیم شاید داخل رحمت رشد کنن ولی اگه از اول همینو بهم میگفتن من هیچوقت انتقال نمیدم اینهمه ام اذیت نمیشدم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
شادن ۶ سلولی که بد نیست اینجور فکر نکن من کلی ۴ سلولی داشتم مه اونام بلاست شدن یکم کند ترن انگار به ...

نمیدونم عزیزم همش فکر میکنم اون 9تا هم سرنوشتشون مثل این 6 تا میشه

کاشکی از اول فرش میذاشتن این 15تا رو رشد کنن هرچندتاشون بلاست میشد باز تکلیفم روشن بود، آخه سمانه من از هفته ی بعد باید سینافکت شروع کنم تا حالا هم نزدم نمیدونم تا کی باید بزنم بعدش دوباره استرادیولو پروژسترون، یعنی اگه جنینام بلاست نشن در اصل یه ماه الکی دارو مصرف کردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کدوم دفعه بعد دیگه خسته شدم دیکه ادامه نمیدم

عزیزم شما الان ناراحتی اینجوری میگی منم بار اول همینو میگفتم الان میخوام برم برای بار چهارم انتقال بدم، واقعا چاره ای نیست اگه بخوایم نتیجه بگیریم باید ادامه بدیم مگه اینکه کلا بیخیال بچه بشیم که فعلا من به اون مرحله نرسیدم شایدم به روزی برسم خدا میدونه😕😕😕

1
5
10
15
20
25
30
35
40
راستی به تو نگفت تیترت رو تکرار کن؟

نه عزیزم هیچی نکفت

فقط سونو کرد

ازمایش نوشت

گفت و هفته دیگه بیا

داروهاتو ادامه بده

استراحت کن در حد غذا و دستشویی بلند شو

شیرینیجات گفت اصلا نخور🙈

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
عزیزم شما الان ناراحتی اینجوری میگی منم بار اول همینو میگفتم الان میخوام برم برای بار چهارم انتقال ب ...

اخه شوهرمن ازواسپرمه خیلی سخته 

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍