2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046232 بازدید | 684505 پست
نه واسه بعد از تهوع‌ دلم تنگ میشه🤣🤣🤣🤣 راستی از سارا چند وقته خبری نیست، ان شاء الله که اونم خوب ...

زینبی جان جواب آزمایشاتم اومده یه نگاهی بهشون میندازی؟

راستی دیشب رفتم سونو ضخامت ۵.۶ بود.دکتری که رفتم پیشش انگار حوصله نداشت گفت این خونی که دیدی احتمالا لکه بینیه و سر موعد خودت پریود میشی این لکه بینی بخاطر تغییر هورمون تو بدنت هست. ولی من امروز کامل پریود شدم جتی درد پریودی هم دارم دیگه زنگ زدم رویان گفتم امروز کلا پریود شدم.کارشناسش گفت اشکال نداره زنگ بزن واسه شنبه برا سونو وقت بگیر.یعنی میخواد سیکل رو برام شروع کنه بنظرت؟ راستی ضخامتم بعد از قطع پریودی کمتر از اون ۵.۶ میشه؟درسته؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
جفتم پایین بود سرکلاژ هم شدم درد پریود هم دارم هنوز استراحت مطلق هستم من فقط برا دسشویی بلند میشم و ...

من جفتام رفت بالا با استراحت.

سرکلاژم نکردم. دردم ندارم.

ولی خب فک کنم محکم کاریه که بذارم یدونشو.

باید بگردم. فعلا ۳ تا دارم. هست اینجا.ولی ب زور یکی یکی میدن. با دفترچه و ....

حالا یک کاریش میکنم.خدا بزرگه.

لیانا جون هم یه آدرس دادن‌.همسرم بره تهران دنبالش‌.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه واسه بعد از تهوع‌ دلم تنگ میشه🤣🤣🤣🤣 راستی از سارا چند وقته خبری نیست، ان شاء الله که اونم خوب ...

😂😂

انشاالله سارا هم حالش زودتر خوب بشه خيلي سخته من كه تا همين ٢٢ هفته داشتم 

انشاالله همه بارداري سالم رو تجربه كنن🤲🏻🥰

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اها درسته بنظرتون ارزش داره بیمه کنم؟ یعنی مثلا چون من بیمه نیروهای مسلح هستم بهم برگه نمیدن دوتا ک ...

عزیزم اگر سقف اولی پر بشه از دومی می تونی استفاده کنی و برای خدمات بیمارستانی مثه زایمان یکی که پرداخت کرد می تونی مدارک رو ازش بگیری بدی بیمه بعدی هم پرداخت کنه چون غالبا اگر با معرفی نامه نری کل هزینه رو بیمه نمیده اما بیمه دوم مابقی رو پرداخت میکنه. ( البته شما اگر جایی که طرف قرارداد بیمه ات هست زایمان کنی شاید کلا برات رایگان باشه)

🕪🕪🕪🕪 من یه سوال دارم دوستان خارج از ایران آیا اووابوست در مراکز بهتون میدن یا کلا ازاد در دارو ...

عزیزم من یه بار میخواستم از استرالیا برام بیارن گفتن باید حتما پزشک زنان بنویسه. و با نرخ دلار گرونتر از ایران هم در می اومد الان نمیدونم قیمتش چطوریه

بازم دوستانی که خارج هستن میان نظر میدن

خدایا صلاحت رو با آرزوم یکی کن   خدایا شکرت هزاران بار شکرت  

سلام خانما من الان روز 22 انتقالمه و سن بارداریم هم پنج هفته و چهارروزه! بنظرتون اگه هفته آینده برم سونو شکمی بدم ساک بارداری رو نشون میده؟ 

دیروز عدد بتام 900 بود

خــــدا امیــد من است...