2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046186 بازدید | 684501 پست
دوستان که بارادرید برا سوزش سردل و رفلاکس دکتر چه دارویی بهتون داده ؟؟؟ من خیلی معده ام رفلاکس داره ...

یه شربی منیزیم سفید رنگ مایش اونو برا بارداری هیچ ضرری نداره🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام شادن جون توخوبی؟ من فعلا هیچی دارو گیاهی مصرف میکنم تا رحمم گرم بشه اخه هم طبعم سرده هم رحمم،، ...

خوبم قربونت

میدونی منم پوست شکمم خیلی سرده خیلی ام گرمی میخورما البته جدیدا بازم ماستو دوغو شروع کردم نمیتونم اصلا نخورم حالا گفتم یه روز در میون بادکش کنم

رفتم با دکتر آرتیمانی صحبت کردما گفت سریه قبل جنینات اصلا بلاست نشدن یعنی توی اون دو روز اندازه یه روز رشد کردن دیگه انتقال دادیم گفتیم شاید رشد کنن، یعنی سریه بعد تا مطمئن نشم دیگه نمیذارم انتقال بدن واقعا خسته شدم فکر کن دو هفته سر کار بودم فقط

نمیدونم چرا از اول نذاشتن بلاست بشن باز از این 15 تا یه دونشم بلاست میشد باز بهتر از وضعیت الانم بود

دیگه دکتر پیله وری گفت نمیخواد کاری کنی فقط بازم بیا انتقال بده دیگه برای هیسترو هم بهش نگفتم چون ظاهرا مشکل جنینامه فعلا

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شمیم جون تا از همه چیز مطمئن نشدی انتقال نده یعنی کله خرابتر از من نیستا پاشدم رفتم دستی دستی 4 تا ...

یعنی تارا جون شما 4تارو با هم انتقال دادی؟ یا مثل من ذوب کردن به بلاست برسونن؟

فکر کن 6تا جنین هشت سلولی a یه دونشم بلاست نشد😥😥😥

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ندارم حال از اول شروع کردنم ندارم  اینبار هزار تا کار اضافیم کرده بودما 5 کیلو وزن کم کردم ...

منم بجز وزن، پیاده روی قرص ژل رویال بادکش امگا3، انوقت تو اون دو هفته ی بعداز انتقال الکی سرکار بودم

از روز سوم انتقالم تا وقتی پریود شدم درد پری داشتم همش، سینه درد که از وقتی پروژسترونو شروع کردم داشتم واقعا خدا بهمون رحم کنه با عوارض بعدا این داروها😕😕😕

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یعنی تارا جون شما 4تارو با هم انتقال دادی؟ یا مثل من ذوب کردن به بلاست برسونن؟ فکر کن 6تا جنین هشت ...

یک بسته 4 تایی جنین سه روزه باز کردند دوتاشون 8 سلولی بودن دوتاشون ارلی مورولا 

یکیش که رو 8 سلولی درجا زد انتقالش ندادند 

روز پنجم دوتاشو نوشته بود مورولا و یکیشو بلاست مثل اینکه کلا یکیشون تونسته بود خوب رشد کنه اون دوتای دیگه هم پیشرفت چندانی نداشتند ولی با جنین شناس حرف زدم گفت نه اینطور نیست! مورولا هم خییل عقبتر از بلاست نیست و از نظر من جنینهای خوبی انتقال دادیم برات موقع انتقال هم نمره خوند گفت از 20 بخایم بگیم 19 و 17  16 هستن ولی نتیجه خب صفر شد 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
منم بجز وزن، پیاده روی قرص ژل رویال بادکش امگا3، انوقت تو اون دو هفته ی بعداز انتقال الکی سرکار بودم ...

من تعجم از همینه که اصلا هیچ حسی حاصل از مصرف اونهمه دارو هم نداشتم! فشار پروژسترون.... یعنی حتی معده درد ناشی از قرصهای استرادیولمم اینبار نداشتم کلا انگار بدنم سنگ بود ایندفه! 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
یک بسته 4 تایی جنین سه روزه باز کردند دوتاشون 8 سلولی بودن دوتاشون ارلی مورولا  یکیش که رو 8 س ...

میدونی من میگم اینا که اینقدر تاکید روی بلاست دارن از همون اول بذارن بعد فریز کنن نه اول سه روزه فریز کنن بعدا بذارن ببینن آیا بلاست میشه یا نه

به هرحال من الان دارم ال دی میخورم چندروز دیگه سینافکت میخواد بهم بده بعدشم استرادیولو پروژسترون بعد روز انتقالم بگن بلاست نشدنو هیچی، یعنی این همه اومدنو رفتنو آخرش هیچ درست نیست واقعا، دیگه فشار روحیش بماند

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من تعجم از همینه که اصلا هیچ حسی حاصل از مصرف اونهمه دارو هم نداشتم! فشار پروژسترون.... یعنی حتی معد ...

ولی من هر سه سری واقعا اذیت شدم این دفعه از همشون بدتر بود😥

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام دوستای عزیزم

دیروز رفتم مطب دکترم،سونو کرد ساک و یه جنین کوچولوی😍 ۲ میلی متری دید،خیلی خوشحال شدم.ایشاله قسمت همه🥰

فقط اینکه زینبی جون گفت ۱۰-۱۲ روز دیگه برای سونو قلب بیا،من الان دقیقا ۶ هفته هستم،من میخوام ۸ هفته کامل بشم بعد برم،به نظرت ۱۰ روز دیگه برم یا بزازم دو هفته دیگه پر بشه بعد ؟؟استرس دارم برای قلب کوچولوش،دوستای خوشگلم برای نی نیم دعا کنید😘😘😘

زینب جون یه سوال دیگه،من الان شیاف فرتیژست میزارم شبی یکی،چون برای من پروژسترون ۲۰۰ نوشته بود اینو گرفتیم و سیکلوژیت نگرفتیم که فقط دوز ۴۰۰ داره،دکترم گفت سیکلوژیت ۴۰۰ خارجی برابری میکنه با فرنیژست ۲۰۰ ایرانی،به نظرت اگه خارجی‌شون پیدا کنم بهتر نیست اونو استفاده کنم؟؟

سلام گلم، ببخشید شما چ مشکلی داشتین؟ 5 شنبه دیگه انتقال دارم، شوهرم مشکل داست، خودمم سال پیش فیبروم ...

ماشاالله جنینات خوبه که

وقتی از ده تا تخمک 9تاش جنین بشه اونم چهارروزه یعنی خداروشکر وضعیت بسیار عالیه

انشاالله که مامان میشی دختر خوب❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام دوستای عزیزم دیروز رفتم مطب دکترم،سونو کرد ساک و یه جنین کوچولوی😍 ۲ میلی متری دید،خ ...

عزیزم، وای گفتی 2 میلی ضعف کردم که من😍😍😍

انشاالله قلبشم میبینی، توکلت به خدا باشه❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🥴🥴🥴🥴🥴🥴 فکر کنم دعواش شده بود اون روز با کسی، یا چکش برگشت خورده 😂😂😂😂  یه سوال شما وک ...

عزیزم بخور سرد میخام بگیرم چه مارکی و چه آپشنایی داشته باشه خوبه و مفید ومیخام عمری باشه خراب نشه زود؟؟؟؟💚💚💚💚💚💚💚

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
قربونت برم مهربونم💜💋💋💜 ایشاله قسمت خودت عزیزم❣️

مچکرم عزیزممم😙😙😙 انشاالله😶

1
5
10
15
20
25
30
35
40