2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046360 بازدید | 684509 پست
واسه من ۵ روزه بوده عزیزم

شماشانست بیشتر ازمنه البته هرچی خدابخواد اون میشه

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
من پیش دکتر صفار زاده میرم مرسی عزیزم میگم الان بیمه میکنه تکمیلی؟ نمیدونم بیمه کنم یا نه اخه ...

بخدا من شرايطم اينجور نبوده بتونم کمکت کنم فقط خاهرم شوهرش تو ي شرکت کار ميکنه بيمه تکميليش کردن کله هزينه هارو ميدن جز زيبايي مثل ارتدنسي يا کاشت دندان 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم مثل شمام عزیزم🥰

انشالله ک صدای قلب جنین هامون شنیده میشه

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
عززززيزم خيلي خيلي تبريك ميگم انشاالله سالم ني ني رو بغل كني  دنبال حالت نباش انشاالله اصلا ته ...

ممنونم عزیزم انشالله هنوز صدای قلب نشنیدم دعام کن

سلام. خوبین؟ تهرانیا چیکار میکنید با الودگی؟ 

بچه ها شنیدن صدای قلب جنین ضرر داره؟ 

@زینبی_بابا    

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
سلام خواهرا‌..اومدم مرکز برای انتقال جنین ..با دلهای پاکتون برام دعا کنید اگه درتوانتون برام حمد و ت ...

عزیزم همگی واست دعا میکنیم، توکل بر خدا کن ان شاالله مامان میشی ، آرامش داشته باش که نی نی هات میچسبن به مامانشون

ماشاالله لاحول ولا قوه الا باالله العلی العظیم

اینو گفتم فوت کردم به سمتت تاثیرگذار هست گلم

سلام خواهرا‌..اومدم مرکز برای انتقال جنین ..با دلهای پاکتون برام دعا کنید اگه درتوانتون برام حمد و ت ...

چشم عزیزم

ایشالله میچسبن به دلت رشد میکنن و زود خبر مثبای و قلب و زایمانتم میشویم 🥰

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
عزیزم شما تا کی شیاف میذاشتین؟  آمپول هم داشتین؟ پرولوتون منظورمه.

شیاف رو هنوز روز ی دوتا میزارم 

امپول هم هفتگی ۲۵۰ دارم 

فکر کنم برای سزارین امپول تا اخر باید زده بشه 

دوستم که   زایمان طبیعی هست تا ۳۵ هفته زده امپول رو 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
دختر کلا من رفتم دکتر سونو کرد دکتر گفت ساک بارداری میبینم همین گفت استراحت کن در حد غذا و دستشویی ...

میگم فقط یه دونه ساک حاملگی دید؟دوقلویی رو توی این سونو باید تشخیص بدن دیگه؟

چی میگی تو😤😤😤😤
انشالله راستی زینب جون من ۷دی وقت سونو دارم از استرس دارم میمیرم ک نکنه قلب تشکیل نشه یاهرچی تهوع ند ...

استرس الکی به خودت راه نده..از همین الان تحملتو ببر بالا..حالاحالاها کار داری

دوستم که باردار شد از روز اول نگرانی هاش شروع شد.هر دفعه یه مسئله براش پیش میومد و بساط نگرانیش جور میشد

خودتو بزن بیخیالی تا بچتم قوی بار بیاد😍😍

چی میگی تو😤😤😤😤