2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
راستی زینب جون الان یادم افتاد اون جنینی که فرستادن برای تست pgs ، فکر کنم کلا جنین خوبی بود خودش ...

عزیزم عکسش برای قبل از نمونه برداری سلولی بوده یا بعدش؟ اگر بعدش بوده به خاطر اثر نمونه برداری هست

جواب آزمایش همسرتون برای میکرو خوبه ولی چرا مورفولوژی نزده چند درصد 

فقط تو کامنت گفته تعداد کمی با حرکت رو به جلو و مناسب یافت شده 

بعد از اسپرم واش چون تمام اسپرم های غیر متحرک حذف میشن طبیعیه تعداد به شدت افت میکنه

جديييي؟؟؟؟ اوووه اين به من نگفت چند درصد فقط گفت يكم بيشتره!

آره گلم 

ببین آمنیوسنتز روش تهاجمی هست و باید فقط حسب مورد ازش استفاده بده 

سلفری یه روش غربالگری با دقت بالا هست مه اگر خدای نکرده موردی بود، اون وقت شخص بره سراغ روش تهاجمی

اصلا برای این ابداع شد که همه رو نفرستن آمنیوسنتز 

مثل اینکه تمام بیماران سرماخورده رو تو بیمارستان بستری کنن از ترس آنفولانزا، خب منطقیه؟ نه‌، میان غربال میکنن و بعد هر کس گروه پر خطر بود و آنفولانزا داشت فقط بستری می کنن

درسته دقت 100 نیست ولی وقتی ریسک متوسط هستی بهتره اول سلفری بدی، بعد از خدای نکرده، خدای نکرده یک در میلیون مشکوک بود اون وقت آمنیو بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما ی سوال ساعت زدن امپول خیلی مهمه؟ من اولین امپولمو امروز ساعت ۳ زدمfh بود به دور ناف ؟؟

خانمی اسم دقیق آمپول ها رو بفرست تا بهت بگم

کلا آمپول های تحریک تخمدان بعد از ظهر ببین ساعت 4 تا 7 بهترین زمان تزریق هست

آمپول های مهاری 7 تا 10 صبح 

@زینبی_بابا   سلام میشه راجع به ساعت تزریق امپولا راهنمایی کنید اف اچ به دور ناف و سینال اف د ...

عزیزم اسم دقیق آمپول ها رو به لاتین بنویس 

ولی سینال اف آمپول تحریک تخمدان هست و دور نافی و باید بعد از ظهر زده بشه 

اون سینافکت هست که باید صبح ها بین ساعت 7 تا 10 دور بازو تزریق کنی

زينب جون خداروشكر تيكرت تك رقمي شد 😍😍 انشاالله بقيش هم به سلامت بگذره اينجا هنوز اول راه بود ...

وااااااایی آره میبینی چه زود گذشت 🌹🌹🌹🌹دلم تنگ میشه برای این قسمتش که تهوع ندارم😅😅😅🙈🙈🙈

آخ آخ چه قدر نگران تشکیل قلب بودم

ممنونم عزیزم همین که اینجا مینویسم واسه کسایی که درکم میکنه خیلی خوبه ، دوستایی مثه شما دارم خودش نع ...

ببین هر کدوم یه جوری مشکل داریم چه باشوهر چه با خونوادش حتی خونواده خودمون.

من چی بگم پارسال با کلی بدبختی رفتم دکتر یه شهر دیگه واسه ماها که برای درمان میریم یه شهر دیگه این خودش بزرگترین مشکله.یه ماه داروداد خیلی عالی بدنم جواب داد تخمکهای عالی هم داشتم اقدام کردم بی بی گذاشتم روز۲۴دوره م مثبت شد.زنداداشم وداداشم دعواشون شد یه قیامتی به پا کردن منم بعد۴روز افتادم به خونریزی دیگه سرگرم مشکل اونا شدیم نرسیدم حتی برم یه سونو یا آزمایش.بعد چندماه اینبارiuiکردم باز اینا دعواشون شد منی که حتی شهر دیگم دواز خونوادم دعواشون رو آوردن خونه من حتی مادر زنداداشم هم اومد خونم.وای که چ روزی داشتم.iuiهم منفی شد هیچ کی هم ککش نگزید.حتی پدرومادرم یه دلداری بهم ندادن .بعدم خوش وخرم به زندگیشون ادامه دادن.منکه هیچ وقت برادرم وزنشو حلالشون نمیکنم .

ببخشید طولانی شد ولی هر کس به نوعی مشکل داره.شما هم برو پیش یه مشاور خیلی میتونه کمکت کنه

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
من تا ۴ ماه خارجی گذاشتم بعدش که اصلا تو شهرمون گیر نیومد  فرتیژست گذاشتم اینم خوبه  خدا ...

عزیزم شما تا کی شیاف میذاشتین؟ 

آمپول هم داشتین؟ پرولوتون منظورمه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
ببین هر کدوم یه جوری مشکل داریم چه باشوهر چه با خونوادش حتی خونواده خودمون. من چی بگم پارسال با کلی ...

آخی عزیزم ،دقیقا میفهممت حق با شماست رفتارها و قدرنشناسی های دیگران ادمو ناراحت تر هم میکنه یکی از مشکلات منم همین افتادن نقاب نزدیکترین هاست 

آخی عزیزم ،دقیقا میفهممت حق با شماست رفتارها و قدرنشناسی های دیگران ادمو ناراحت تر هم میکنه یکی از م ...

حالا بعد دوماه دیگه باید عمل بشم از الان عزا گرفتم .امسال دیگه میخوان چیکارکنن .به خدا قسم این دعواهاشون عمدی بود .

خدا خودش بهمون رحم کنه اون که میبینه ما چه زجری میکشیم کاش اینجوری امتحانمون نمیکرد.اینو برامون نمیخواست.یه نفرو گرفتار نمیکنه اگه کرد از در ودیوار براش میریزه

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
عزیزم ای جان😍😍😍😍 ان شاالله هر چی هست سلامت باشه 

انشالله راستی زینب جون من ۷دی وقت سونو دارم از استرس دارم میمیرم ک نکنه قلب تشکیل نشه یاهرچی تهوع ندارم هیچ حس خاصی از بارداری ندارم ۵هفته و۱روزمه

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
خوب میکنی عزیزم

زینب جان من یک هفته ای هست شیاف نمیذارم.چون گیر نمی اومد سیکلوژست. دو تا دکترم هم توی شهرستان گفتن که آمپول رو بزن ، اگر گیر نیوردی شیاف.و کلا با هم لازم نیست.

طرازی هم تصادف کردیم نشد.حالا میرم هفته دیگه یا شنبه بعدیش.

میگم بد نباشه؟

آخه گویا میگن طول سرویکس به میزان پروژسترون هم ربط داره. 

باعث نشه دهانه رحمم باز بشه؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
انشالله راستی زینب جون من ۷دی وقت سونو دارم از استرس دارم میمیرم ک نکنه قلب تشکیل نشه یاهرچی تهوع ند ...

خواهرم منم اون موقع هیچ علامتی نداشتم چند روز بعد از سونو قلب تهوعی سراغم اومد که مسلمان نشنود کافر نبیند

برو دعا کن تهوع نگیری خیلی بده😣😣😣😣😭😭😭

اصلا نگران نباش عزیزم، منم اون موقع نه هوس چیزی میمردم نه حس حاملگی داشتم هیچی، فقط دوز از جونت لک دیدم یک هفته قبل از سونو قلب