2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046231 بازدید | 684505 پست
خودمم ترسیدم به خدا خیلی عجیب غریب بود واسم

به حرفاشون توجه نکن. روششون اینه که توی وجودت ترس ایجاد کنند وقتی موفق شدند موکلاشونو میندازند به جونت که اطلاعاتتو بکشند بیرون.نصف بیشتر حرفاشونم دروغه وسطاش یه چیزایی رو راست می گند که شک نکنی.خیلی خطرناکه عزیزم دیگه باهاشون ارتباط نداشته باش

الان تو اوج بدبینی هستی حق داری دل چرکینی برو با یه مشاور صحبت کن هم تخلیه میشی هم کمکت میکنه زندگیت ...

این شوهری که اونروز با بطری زد تو صورتم منو ترسوند ارزش هیچ محبتی رو نداره همش یادم میفته ازش میترسم فقط تو دلم میگم خدا لعنتت کنه هم تو هم خونوادتو که افتادین گردن من ، چند سال ابراز علاقه میکرد مثه مانکنا بودم شاداب و جسور الان شدم یه زن چاق غمگین ، حتی عرضه نداره منو از این خراب شده ای که برام ساخته ببره ، ازشون متنفرم مادر شدن ارزوی چند ساله من بود که نابود شد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من مویز رو هر روز مثلا ده تا دونه میخوردم  بادام درختی هم همین طور مثلا پنج تا دونه  پست ...

ممنون عزیزم از راهنماییت

مویز ۶تا بادام ۶ تا فندوق دوتا گردو دوتا روغن زیتون دو قاشق

نصف موز یکم به سیب زنجبیل عسل خرما پیارم دوتا و اواکادو

اینا رو نیلو معظمی برای رشد هوش جدید گفتن تا ۱۲هفته هر روز خورده بشه

ولی راستش من عسل و موز رو میترسم زیاد بخورم

ماهیچه خوبه؟ 

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
این شوهری که اونروز با بطری زد تو صورتم منو ترسوند ارزش هیچ محبتی رو نداره همش یادم میفته ازش میترسم ...

عزیزدلم درسته باید رعایت همسر باردارش رو میکرد ولی واقعیت اینه تو دعوا ممکنه آدم کنترلش رو از دست بده اونکه قصدش آسیب زدن به عشقش و بچه هایی که منتظرش بود نبود نشده خودت عصبی بشی چیزی رو پرت کنی یا داد بزنی یا حرفی بزنی پشیمون شی؟ خیلی بد کاری کرد ولی پیش میاد. اگر نمی تونه ببردت شاید دلیلش این نیست که نمی خواد شاید باید یه راهی جلو پاش وا شه. بهش فرصت بده اشتباهش رو جبران کنه. حق داری الان این حس های بد رو داشته باشی حتی مادری که زایمان میکنه با اینکه بچه ایی که منتظرش بود اومده اما افسردگی بعد زایمان میگیره همه حال و احوالت طبیعی هست فقط زمان میبره بهتر شی. به خودت کمک کن به همسرت به زندگی ات کمک کن حتما به زودی مامان میشی بازم. اما یه مامان قوی سرحال شو از الان استارتشو بزن 😘😘😘

این شوهری که اونروز با بطری زد تو صورتم منو ترسوند ارزش هیچ محبتی رو نداره همش یادم میفته ازش میترسم ...

عزیزم نمیتونم بگم حال دلتو می فهمم چون حقیقت نداره. هیچکس غیر خودت نمی دونه که چی بهت گذشته. ولی می خوام بگم اکثر ماها که اینجاییم یه جورایی از یه سمتی ضربه ی روحی شدید خوردیم بعضی هامون بارها و بارها.یکمی به خودت و همسرت زمان بده.مطمئن باش گذر زمان خیلی کمک می کنه تا آرامشت یکمی برگرده. به شوهرتم یه فرصت دوباره بده. اگر بخوای این جریانو براش یاداوری کنی کاری که کرده براش ناچیز و عادی میشه.الان خودش پشیمونه پس اشتباهشو براش کوچیک نکن

آخه راست گفت همه چیو شگفت زده شدم ولی خیلی ترسیدم

مونا جان عزیزم به هیچ وجه به هیچ وجه ب حرفاش حتی فکر هم نکن 

بعدها از طرف همین‌ها خیلی بهت آسیب میرسه

من سربسته گفتم چون مامانای باردار اینجا زيادن بازش نمی‌کنم 

فقط بگم گ اگه زندگیتو دوس داری استغفارکن و دیگه دور و بر این مسائل نرو 

والسلام 

ممنون عزیزم از راهنماییت مویز ۶تا بادام ۶ تا فندوق دوتا گردو دوتا روغن زیتون دو قاشق نصف موز یکم ب ...

عسل  و موز رو نخور دوتاش گرمه فعلا 

من دو روز خوردم بعد اینجا گفتن نخور بهتر هست 

من گوشت گوسفندی زیاد میخوردم 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
شادی جون من هرروز بدتر از روز قبلم هستم و کلا منفعل شدم و تنها موندم خانوادم انگار اب از اب تکون نخو ...

عزیزم، بهت حق میدم خیلی روزای سختی داشتی طول میکشه تا بازم مثل قبل بشی ولی از قدیم گفتن در همیشه روی یه پاشنه نمیچرخه، زندگی همینه هر کدوممون یه جور درگیریم یکی بیشتر یکی کمتر

دعا میکنم خدا اول بهت آرامش بده بعد دوتا نی نیه نازو سالم که اینقدر شیطنت کنن که این روزا کلا از ذهنت پاک بشن دختر خوب

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اعصابم‌خورد شده بخدا 

اگه مطمئنی باردار نیستی گرمی بخور که زودتر بشی

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ممنونم عزیزم از راهنماییت زنجبیل چطور؟ 

زنجبیل من اصلا نخوردم حتی شیرین که طعم زنجبیل بده 😁

ولی بعضی خانم  ها برای ویارشون میخورن 

بستگی به طبع بدنت داره 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
زنجبیل من اصلا نخوردم حتی شیرین که طعم زنجبیل بده 😁 ولی بعضی خانم  ها برای ویارشون میخورن&nbs ...

اها ممنون عزیزم

طبعم که فکر کنم گرمه

بدنم گرم شده 

بعد حساسیت فصلی دارم

ولی از بعد انتقال شدید شده

بازم ممنونم از راهنماییت گلم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم