2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه دختر تو تهران این همه ازمایشگاه از کجا پیدا کردی این ازمایشگاه رو 😉

نزدیک خونمون

هست دو سه تا دیگه

راستش چون همیشه اونا رفتم منفی بوده

این ازمایشگاه خیلی بهش حس خوب دارم

یکم خرافاتی شدم قبول دارم

ولی گفتم بذار همین بریکی هست دو ساعت بهد جواب میده همیشه اونجا میرم زنگ میزنم میگه منفی

اصن حس خوبی ازش نمیگیرم🙈🙈

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
اره گفتن دونفر بشید شانس ماست خواهر میخوان جون به لب کنن

برا من که شب ساعت شش رفتم گفتن ساعت نه شب بیاین جواب کاملو بگیرین

یعنی توی این دو ساعت عین دیوونه ها شده بودم یه لحظه آواز میخوندم یه لحظه خود به خود گریم میگرفت

تا اینکه شوهرم اومد در زد.دستم نمیرفت در رو باز کنم..فکر میکردم جواب رو گرفته..تا اومد تو گفت رفتم درش رو بسته بودن بخاطر بارندگی

هیچی دیگه باید تا فردا صبحش صبرمیکردم

که دیگه خودمو زدم بیخیالی تا وقتی که شوهرم زنگ زد جواب رو گفت😃😃

تو هم این لحظات انتظار انشالله برات خاطره شیرینی میشه

چی میگی تو😤😤😤😤
انشالله اولین انتقال مامان میشی عزیزم آره اسپرمش خوبه ولی خیلی جنین تشکیل نشد     همه ر ...

عزیزم من الان دارم از ابن سینا میام انتقال ا‌ولم هست دکتر گفت بلاست انتقال میده و فقط یکی هم انتقال میده 

من پرسیدم ۳ روزه بهتر نیست گفت من صلاح میبینم بلاست باشه حالا دلیل رو نگفت

یعنی خیلی به ایران و آمریکا و‌ این مرکز اون مرکز نیست هر پزشکی روال خودش رو داره با توجه به شرح حال بیمار

برا من که شب ساعت شش رفتم گفتن ساعت نه شب بیاین جواب کاملو بگیرین یعنی توی این دو ساعت عین دیوونه ه ...

ای جام عزیییزمم

واقعا بیخیالش شدم

خیلی سخت میگذره ها

ولی گفت هر چی خیر بسپرم به خودشون

اینجا کلا نا ۱ بیشتر نمونه گیری نداره

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

بچه ها جون برام دعا کنید ۴شنبه بهم وقت انتقال داده دکتر

امروز ضخامتم ۸ بود گفت روزی ۳ تا استرادیول رو ادامه بده و دیگه لازم نیست بیای تا روز انتقال که میشه هفته دیگه همین موقع

دوستان که بارادرید برا سوزش سردل و رفلاکس دکتر چه دارویی بهتون داده ؟؟؟

من خیلی معده ام رفلاکس داره انگار اب داغ تو گلوم میریزن 

😥

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

سلام دوستان صبحتون بخیر ...

نمیدونم چطور سوالم مطرح کنم..دوشنبه روز شروع پریودیم بود که فقط لکه بینی داشتم تا به امروز ...با این حساب امروز روز سوم پری هستم .آیا درسته؟؟ اخه.میخوام برا انتقال دوباره اقدام کنم .نوبت ویزیت بگیرم یا نه صبر کنم  پری کاامل بیاد 

ای جام عزیییزمم واقعا بیخیالش شدم خیلی سخت میگذره ها ولی گفت هر چی خیر بسپرم به خودشون اینجا کلا ...

آره عزیزم اینقدر صبر کردی چند ساعت دیگم روش..

همینکه به اونجا حسه خوب داری باعث آرامشته

چی میگی تو😤😤😤😤
عزیزم بعد از پانکچر و برای انتقال فرش 99 درصد دیگه استرادیول نمیدن چون بدنت خود کفا شده  فقط ...

زینب جون من هفته دیگه ۴شنبه انتقال دارم فقط بهم آسپرین و پروژسترون داده برای بعد انتقال هم امروز دارو نوشت ولی انوکسا اینا نداد یعنی یادش رفت؟