2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
دوستای گلم من الان روز۲۰انتقالم خیلی دوس دارم ساک حاملگی رو ببینم بنظرتون کی برم؟ رویان گفت۷دی بیا ف ...

مرکز ما میگن یه هفته بعداز مثبت شدن آزمایش(روز 14 انتقال) بیاین سونو برای دیدن ساک

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اخی عزیزززم مبارکه به سلامتیییی😍😍

سمانه خوبی؟ جوجه هات خوبن؟😍 

خوبه خداروشکر رفتی آزمایش دست از بی بی چک زدن برداشتی😅😅😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرکز ما میگن یه هفته بعداز مثبت شدن آزمایش(روز 14 انتقال) بیاین سونو برای دیدن ساک

برم بیرون؟ مامانم میگه عجله نکن

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
عزیزم تو الان به آرامش نیاز داری.همون یه شب شوهرت بره تحمل کن.نری پیشنهاد بدی اون بیاد پیشتون چون دی ...

ممنونم عزیزم از پیامت💋💋💋

آره تصمیم گرفتم سخت نگیرم،بزار بره ،دیگه چیکار کنم،البته اینم بگم همسرم برای من هر کاری که فکر کنی میکنه،پیش خودم میگه این یه کارم من براش می‌کنم،ایرادی نداره!توان دعوا ندارم ،بیشتر به خاطر نی نی تو راهیم😉😍😍

انشالله اولین انتقال مامان میشی عزیزم آره اسپرمش خوبه ولی خیلی جنین تشکیل نشد     همه ر ...

به نظر منم همون سه روزه بهتره

من بار اول سه روزه انتقال دادم منفی شد بار دوم چهارروزه اینم منفی شد سریه آخرم بلاست که بازم نشد

15تا جنین داشتم بخاطر بلاست شدن 6تاشو ذوب کردن و سه تاش بلاست شد الان 9تا دارم بازم بخوام بلاست انتقال بدم جنینام سریع تموم میشن

دکترمم جنین سه روزه رو قبول نداره میگه جنینی که به بلاست نرسه ارزش انتقال نداره ولی این سری میخوام بگم همون سه روزه انتقال بده من که با بلاستم نتیجه نگرفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم میدونم تنها موندن سخته حتی برا یک شب باردارم هستی به نظر من اصلا کاری نکن که شوهرت حساس تر بشه ...

همینطوره عزیزم ،چشم❤️الان که آروم‌تر شدم با شما هم عقیده،ایرادی نداره،راه دوری نمیره😘😘😘

قربون همه شما دوستای گلم برم که وجودتون دلگرمیه❣️❣️❣️

برم بیرون؟ مامانم میگه عجله نکن

نمیدونم عزیزم اگه استرس داری برو که خیالت راحت بشه اگه نه که صبر کن همون موقعی که گفتن برو

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشالله اولین انتقال مامان میشی عزیزم آره اسپرمش خوبه ولی خیلی جنین تشکیل نشد     همه ر ...

یعنی چی جنین رو از بین میبرن من گاندی انتقال دادم ۳ روزه از فریز درآوردن گذاشتن بلاست شه ولی گفتن در دسترس باش اگه طی این دو رور ببینیم کیفیتشون داره کم میشه سریع زنگ میزنیم بیا واسه انتقال جنین شناس باید بررسی کنه جنین و مدام

هرچند واسه من بلاست شدن کیفیتشونم عالی ولی آزمایشم منفی شد دیروز😔

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
نمیدونم عزیزم اگه استرس داری برو که خیالت راحت بشه اگه نه که صبر کن همون موقعی که گفتن برو

استرس ک خیلی دارم میگم اشعه ضرر نداشته باشه 

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
استرس ک خیلی دارم میگم اشعه ضرر نداشته باشه 

ضرر فکر نکنم

شما چندم انتقال دادی؟ من چهارم بودم یه خانومی هم با من بود مثبت شد دیروز رفت سونو برای ساک که تشکیل شده بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره حتما سالمه، یکی از دوستان یه کلیپ زبان اصلی از ای وی اف گذاشت که اونجا هم یه دونه انتقال داد و گ ...

اصلا 2 تایی انتقال نمیدن چون میگن live birth برامون مهمه

ممکنه 2 تاش بگیره و دوقلو بارداری پرخطره

اگر خیلی اصرارکنیم شاید انجام بدن. اما کلا ما برای هیچی اصرار نمیکنیم بعد هرچی بشه میگن خودتون خواستین

(حالا مثلا من خیلی جنین دارم میخوام برم اصرااار کنم که 2 تاشو بذارن   )

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ضرر فکر نکنم شما چندم انتقال دادی؟ من چهارم بودم یه خانومی هم با من بود مثبت شد دیروز رفت سونو برای ...

من هفتم

دکتر شما کی بود ....میگن سینال خوبه شما زدی جواب نداد...ذخیرت چنده عزیرم

دکتر طاهری پناه. سینال نزدم تا حالا. دنبال گونالم ذخیره ام ۱/۷ هست

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خب پس فعلا صبر کن عزیزم

باشه ممنونم