2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046349 بازدید | 684509 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلارام جام میشه بپرسم مرکزی که میری توی تهران کجا هست؟ جنینهات چند روزه بودن که فریزشون کرد؟ جنینها ...

سلام عزیزم ...اگه اشکال نداره میشه بگی تعداد وحرکت ومورفو اسپرم همسرشما چند هست که جنین تشکیل نشد؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
اخع مگه میشه؟تو سونو بگن 5 تا.بعد عمل 14 تا؟ میترسم قاطی نشه با کس دیگه ای

حالا برای بعضیام اون تعدادی که توسونو میگن موقع پانکچر کمتره .اونام دودل میشن تخمکام چی شد

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
حالا برای بعضیام اون تعدادی که توسونو میگن موقع پانکچر کمتره .اونام دودل میشن تخمکام چی شد

خب اونموقع میگن هدر رفته.از بین رفته

ولی مگه میشع بیشتر بشه؟اونم اینهمه؟نگرانم

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
زینب جون شما کجا میکرو کردید؟دکترتون کی بود؟گیرندادبه دی آف ای؟بقیه فاکتورها هم ضعیف بود؟ بنظر شما ...

من رویان میکرو کردم دفعه اول dfi همسرم 35 بود دکتر گفت صبر کنیم بهتره، کلی رعایت کرد دوباره 120 روز بعد آز داد این دفعه شده بود 38.5

ولی نا امید نشدم و همسرم هم رعایت هاش رو ادامه داد و نزدیک سیکل میکرو فقط آز اسپرم ساده داد که دیگه از dfi خبر دار نشدیم و نخواستیم انجام بدیم، حتی مورفو و تحرک داغون تر شده بود

گلم کلا داستان من طولانیه ولی حتما دکترت رو عوض کن چون میکرو برای ماهاست 

دکتر هم چون هنوز ارتباط dfi با شکست مکرر میکرو مشخص نشده، دیگه گیر نداد 

خانومها هر فولیکول چند تا تخمک داره؟ من ذخیرم کمه.بعد تو سونو گفتن قبل پانکچر 5 تا تخمک حالا امرو ...

هر فولیکول یه تخمک داره.

به منم گفته بودن ۱۰، ۱۲ تا توی سونو ولی پانکچر که شدم شد ۱۹ تا...

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
سیکل کوتاه و بلند یعنی چی زینب جون

گلم 10 صفحه اول تاپیک کامل نو‌شته، توضیحش خیلی طولانیه

به طور خلاصه سیکل کوتاه 15 روزه هست چه برای انتقال و چه برای پانکچر 

سیکل بلند هم 45 روزه هست و ال دی و بوسرلین یا دیفرلین داره

من رویان میکرو کردم دفعه اول dfi همسرم 35 بود دکتر گفت صبر کنیم بهتره، کلی رعایت کرد دوباره 120 روز ...

وای چه دکترای خوبی بخدا....من دکترم اصلا بقیه ازمایشوندید ....گفت اهدایی....اگه بتونم میام تهران...بار اول گرفت؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
خب اونموقع میگن هدر رفته.از بین رفته ولی مگه میشع بیشتر بشه؟اونم اینهمه؟نگرانم

والا دیگه نمیدونم.دوستای دیگه بیان بیشتر راهنماییت میکنن عزیزم

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .