2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
عزیزم علایم داشتی؟؟استراحتتون بعد از انتقال چقدر بود؟؟وتوالت فرنگی استفاده میکردی؟؟ببخش عزیزم سوالام ...

خواهش میکنم گلم.هر سوالی داری بپرس

استراحتم تا روز پنج انتقال بود..یعنی تقریبا استراحت مطلق..بعدش کم کم پا شدم یه نهار ساده میپختم..ولی استراحتم کلا زیاد بوده تا الان

توالت فرنگی استفاده میکنم

علائم خاصی هم نداشتم..فقط روز یازدهمم نصف شب یه درد پریودی اومد سراغم..دردش در حد روز اول دوم پریودی بود..که زنگ زدم ماما..گفت برو آزمایش بده

سوالی داشتی باز درخدمتم😙

چی میگی تو😤😤😤😤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه فقط دی اف ای نیست تحرک و مورفو هم صفر هست .تاحالا ۳بار میکرو کردم.از شهرستان میرم تهران.شما تاحا ...

مورفو سه ...حرکت ۵۰...تعداد بین ۱۴میل وپنج میلیون متغیر

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
سلام ...دوستان من شوهرم dfi36هست بردم به دکتر رستمی نشون دادم گفت فقط جنین اهدایی...گفت dfiقابل درما ...

😲😲😲😲😲😲دی اف ای با رعایت تغذیه و مکمل وخنک نگه داشتن بیضه خوب میشه که

خدایا به داده ونداده هات شکر شکر شکر مواظب همه نی نی ها باش خداجون

مورفو با شست‌وشو میشه ۴وحرکت ۹۵

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
😲😲😲😲😲😲دی اف ای با رعایت تغذیه و مکمل وخنک نگه داشتن بیضه خوب میشه که

اصلا بقیه ازمایشا رو ندید dfiکه دید گفت فقط اهدایی

اگه مرکز ناباروری این آزمایش رو دادید خیلی خوبه.حتی به بارداری طبیعی هم امید داشته باشه😉دی اف ای هم نکاتی که زینب جون گفته بود رو رعایت کنید مطمئن باش میاد پایین .خنک نگه داشتن ب ی ض ه فراموش نشه.

اصلا بقیه ازمایشا رو ندید dfiکه دید گفت فقط اهدایی

چه جالب راحت گفته اهدایی دکتر معروفیه شنیدم اسمشو چی بگم والا نمیدونم هنگ کردم

خدایا به داده ونداده هات شکر شکر شکر مواظب همه نی نی ها باش خداجون
اخه فقط دی اف ای نیست تحرک و مورفو هم صفر هست .تاحالا ۳بار میکرو کردم.از شهرستان میرم تهران.شما تاحا ...

من تازه پنج ماهه اقدام کردم نه میکرو نکردم دکترم رستمی بود شیراز....پیش کدوم دکتر میرید؟دکتر تهران بهتون پیشنهاد اهدایی دادن یا شهرستان؟چیکارکردین dfiخوب شد؟

اگه مرکز ناباروری این آزمایش رو دادید خیلی خوبه.حتی به بارداری طبیعی هم امید داشته باشه😉دی اف ای هم ...

مرکز ناباروری نیست آزمایشگاهی هست که دکتر رستمی شیراز می‌فرسته اونجا...فقط اونجاروقبول داره

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😤😤😤😤

زینب جون یعنی نظر شما اینه امیدی هست با این dfi؟شما کدوم دکتر رفتید؟به dfiگیر ندادن؟بنظر شما دکترمو عوض کنم بیام تهران؟

دوستانی که باوجود ضعیف بودن اسپرم خدا براتون معجزه کرده یه سوال بپرسم؟🙈🙈🙈🙈🙈🙈

ن ز د ی ک ی مثل زمانی بود که برای بارداری اقدام میکردید؟ ( زمان تخمک گذاری،خوابیدن بعد از نزدیکی یا بالشت زیر کمر) یا فقط برای لذت و رفع نیاز جنسی بود؟