2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
نفسم عشقم......باز تکرار دفعه قبل اینبار یک جنین تا 4 سلولی اومد و منم دست از پا درازتر فراموش کردم ...

عزیزم مریم.جووون بازم😕

نمدونم چی بگم. حتما حکمتی داره..توکل بخدا..انشاءالله اگه قسمت باشه ک.خودت طبیعی باردارمیشی...خدا پسرگلتو براتون حفظ کنه مهربوون.🙏🌼

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم مریم.جووون بازم😕 نمدونم چی بگم. حتما حکمتی داره..توکل بخدا..انشاءالله اگه قسمت باشه ک.خودت ط ...

ممنون عزیزم 

انشاله از دعای شما مامانای گل حین شیر دادن به بچه هاتون....

فقط دعا کنید باردار هم اگر شدم درست باشه نه پوچ...🤗

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
خانما الان زنگ زدم به ابن سینا گفتم عقب انداختم گفت مطئنی باردار نیستی گفتم بله گفت تا شنبه نشدی بای ...

از کجامطمئنی اگر خدا بخواد اسپرم از صدتا کاندوم عبور میکنه.....😉

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ببخشید ولی چرت گفته .دکترها فقط بلدن تو دل ادم رو خالی کنن.دی اف ای همسر من ۸۷ بود باورت میشه با رعا ...

الان که شده ۲۳بازم میگن اهدایی؟چراالان میکرو نمیکنید؟تهران هستید شما؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
عزیزم حس میکنم حوصله ریسک نداشته  بعضیا بعد از یه مدت فقط دنبال کیس های با احتمال مثبت شدن بال ...

زینب جون شما کجا میکرو کردید؟دکترتون کی بود؟گیرندادبه دی آف ای؟بقیه فاکتورها هم ضعیف بود؟

بنظر شما دکترمو عوض کنم؟واقعا با دی آف ای ۳۶راهیی هست که امیدداشته باشم؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
قربونت عزیزم..حتما حتما دعاتون میکنم از روز انتقال چله زیارت عاشورا گرفتم..با صد لعن وصد سلام و دو ...

قبول باشه انشاالله، چشم عزیزم حتما😙

قربانت❤❤❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...