2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046556 بازدید | 684528 پست
سلام ...دوستان من شوهرم dfi36هست بردم به دکتر رستمی نشون دادم گفت فقط جنین اهدایی...گفت dfiقابل درما ...

ببخشید ولی چرت گفته .دکترها فقط بلدن تو دل ادم رو خالی کنن.دی اف ای همسر من ۸۷ بود باورت میشه با رعایت یه سری نکات الان شده ۲۳ .به من هم گفتن اهدایی ولی وقتی اسپرم هست هیچ وقت به اهدایی فکر هم نمیکنم دست از تلاش هم بر نمیدارم درسته خیلی خسته  شدم سختی کشیدم ولی با توکل به خدا ادامه میدم.

سلام دوستان..مثبت شدم بلاخره بعد چند سال انتظار و دوا درمون

به به مباااارک باشه مامان شدنت😘😘😘 یادت نره برای منم دعا کنیااا، مچکرم❤❤❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب تیمش که هست عزیزم، منظورم تیمش بود که تو درمانگاه سجاد هستن، زیر نظر خودشن ما که چند سال پیش جو ...

زینب جون من زنگ زدم درمانگاه سجاد میگه استاد خیر اندیش نوبت  هاش پر شده در ضمن فقط بیماری های خاص رو ویزیت میکنه. یعنی بقیه دکتر های اونجا هم شاگرداشون هستن؟ باهر کدوم ویزیت بشیم فرقی نداره؟

اخي عزيزم به سلامتي منم برات ايت الكرسي ميخونم☺️دلت قرص برو كه مامان شدي

مرسی سمانه جون انشاءالله خدا هم به داد من همه بقیه دوستان منتظر برسه ..خیلی ممنون که برام آیت الکرسی خوندی...انشاءالله نی نی های قشنگ شما هم سالم بدنیا بیان آمین

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
والا من شنیدم تمام مناطق تهران دارن  من فقط نيلو معظمی رو میشناسم تو خ دولت پاسداران  یه ...

من کلاس قبل بارداری نیلو رو رفتم

ی هوش جنین تا ۱۲ هفته داده اسمش مشت جادویی

نمیدونم ایشالله باردار شدمرعایت کنم یا نه🙈توش اخه عسل هم داره

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
عزیزم من لک داشتم آنا جون و خیلی دوستان رسما خون دیده بودن، بچه ها شون همه سالم 

خب پس خداروشکر نگرانیم رفع شد

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
عزیزم اصلا اصلا اون کلمه زشت رو دیگه تو ذهنت هم نیار نشونه لانه گزینی  یا کمبود پروژسترون&nbs ...

من انوکسا استفاده نکردم ولی دیگه ندیدم ترشح

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
سلام بچه ها خوبین چ خبر؟نمیرسم پستها روبخونم...مریم جون چکار کرد؟انتقال داد؟

نفسم عشقم......باز تکرار دفعه قبل اینبار یک جنین تا 4 سلولی اومد و منم دست از پا درازتر فراموش کردم بچه ی بعدی رو.....دکتر گفت دیگه نبینم بیایی سراغ ای وی اف😥

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
گلم منم این جور میشم  از دکترم پرسیدم گفت آب ولرم بخور و دراز بکش و شکم و کمر رو گرم نگه دار ...

نه عزیزم نگفته بودی ممنون که همه پستارو جواب میدی خدا خیرت بده عزیزم  

خدا جونم شکرت...
سلام.بچه ها من چند شب شبها با فاصله دو ساعت باید از خواب بیدار شم برم دستشویی.ولی در طول روز گاهی ۴ ...

عزیزم برای کابوسهای شبانه یازده بار سوره قدرقبل از خواب بخون ..انشاءالله هم کابوست تمام میشه هم راحت میخوابی..

سلام دوستان..مثبت شدم بلاخره بعد چند سال انتظار و دوا درمون

خداروشکر عزیزم ..خیلی خوشحال شدم انشاءالله هشت ماه دیگ بیان بغلت شیرشون بدی آمین ..