سلام زینب جون
من امروز وقت دکتر داشتم و دقیق ازش پرسیدم که چرا همه رو می فرستن pgs
ازش سوال کردم که چرا 3 روزه انتقال نمیدن
گفت اگر خیلی اصرار داشته باشی برات سه روزه انتقال میدیم، اما این کاریه که ما 15 سال قبل می کردیم برای اطمینان هم 2 تا 4 تا انتقال میدادیم که مطمئن باشیم یکیش میگیره.
اما با امکانات الان برامون مهمتره که بارداری درست نتیجه بده. من میتونم برات 3 روزه انتقال بدم و یکی دوبار نگیره و باردار نشی یا بگیره و 7-8 هفتگی بخاطر ضعیف بودن نطفه سقط بشه اما ترجیح همه دکترهای امریکا اینه که جنین سالم و قوی رو انتقال بدن که نتیجه مطمئن تر باشه. برای همین میذاریم جنین بلاست بشه و میفرستیم PGS. اینجوری مادر خیلی کمتر اذیت میشه
گفتم شاید توی رحم جنین 3 روزه بهتر رشد کنه تا توی آزمایشگاه، گفت قدیمتر شاید، ولی الان محیط آزمایشگاهمون فرقی با رحم نداره و شرایط رشد جنین توش عالیه.
راستش عزیزم من راست و دروغش رو نمی دونم. نمی دونم بخاطر پوله و اینکه ما رو بیشتر هی بکشونن اونجا و بیشتر درآمد داشته باشن... اما انقدر مطمئن حرف میزنن و خوب پرزنت می کنن آدم رو راضی میکنن. کامل نشون داد که هرمرحله که رفتم سونو فولیکولها چی بودند و اندازه هورمونهای خونم چی بوده
عکس جنینها رو هم تو روزهای مختلف نشون داد که از کجا دیگه سلول تقسیم نشده و شکلشونو از دست دادن
مارکتینگشون عالیه کاش جواب میداد کارشون برای ما...