2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046251 بازدید | 684507 پست
عاایه منم از این میخورم🌷🌷

عزيزم از هفته چندم ميخوري؟! من تازه اول راهم براي منم مناسبه؟!

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
ای بابا تقصیر تو چیه عزیزم؟ افاقا سونوی اخر رفتم گاندی با یک خانمی اشنا شدم از زاهدان اومده بود کل ...

ممنونم عزیزم بابت دلگرمیت

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم روز چندمی؟  گاهی میشه عزیزم و هزینه بیشتر میشه ولی نمیدونم دو برابر میشه یانه

سلام عزیزم ، من شما رو جای دیگه دیدم که در مورد طب سنتی و طبع نوشته بودین

میخواستم بپرسم من پیش کی برم و الان که به تخمک کشیم دو روز مونده آیا دیره؟

سلام ...دوستان من شوهرم dfi36هست بردم به دکتر رستمی نشون دادم گفت فقط جنین اهدایی...گفت dfiقابل درمان نیست ای وی آف هم نمیشه ...حتی به آنالیز اسپرمم نگاه نکرد ....خیلی ناامیدم کرد آخه ما اهدایی نمی‌تونیم هم خودم هم شوهرم مخالفه....همه امیدم ناامید شد

امیدداشتم تازه طبیعی بشه نکه بگه فقط اهدایی 

دکترای مراکز ناباروری تهران نظرشون چیه در مورد dfi؟اخه اصلا باورم نمیشد بگه اهدایی شوکه شدم 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

حالا چیکار کنم ؟بهم گفت اصلا دکتر نرو دارو هم نخوره راه حلی نیست چون dfi۳۶هست برو دنبال اهدایی

اونم دکتررستمی که متخصص نازایی وکاشت هست تو شیراز....

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
سلام ...دوستان من شوهرم dfi36هست بردم به دکتر رستمی نشون دادم گفت فقط جنین اهدایی...گفت dfiقابل درما ...

مطمینی بخاطر dfi گفته؟!

اتفاقا dfi خیلی سریع با دارو میاد پایین

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
مطمینی بخاطر dfi گفته؟! اتفاقا dfi خیلی سریع با دارو میاد پایین

اره حتی صدا دکتر رستمی هم دارم ...گفت باید زیر ۲۵باشه چون بالای ۲۵هست اهدایی....

مطمینی بخاطر dfi گفته؟! اتفاقا dfi خیلی سریع با دارو میاد پایین

مال شوهر من تعدادش ۱۴میل بود درهر سی سی حرکت ۳۰مورفو یک

بعددوماه خرنوب دادم تعداد شد پنج میل حرکت ۵۰مورفو سه

گفت تو بگو تعداد. صددددد وقتی دی آف ای بالاست فقطط اهدایی نه دکتربرو نه قرص بخور

والا ادم تو حكمت خدا ميمونه دوست من با كاندوم حامله شد گفت بايد سقط كنم اينقدر التماسش كردم نكنه اخر ...

خوش به حالش 

ما تو خشک سالی گرفتار شدیم بعضی ها تو بهشت برین دارن حیف و میل میکنن

ممنون مهربون کلا من آی وی اف رو زیاد نمیدونم چجوریه دکترم که کلا حرفی نمی زنه و همش باید از این و ...

اگه هزینه شو داری دوبار به فاصله دو سه ماه پانکچر کن جنینات زیاد شدن من بالای ۲۵ تا فولیکول داشتم ۱۹ تا تخمک ۸ تا جنین شد ان شاءالله مال شما همش بشه من نداشتم دوبار هزینه کنم آندومتریوز داشتم عمل کردم احتمالا الان ذخایر تخمدان ندارم دیگه دکترم قبل عمل گفته بود سه تاشو ذوب کردن دوتا بلاست انتقال دادم منفی الان کلا دوبسته جنین دارم تا آخر راه 😔

نمیدونم والا مثلا مطلقه بود    

کار خداروشکر ما شوهرم داریم هیچبارمون نیست ،حکمتتو شکر🤔🤔🤔🤔🙏

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

اگه هزینه شو داری دوبار به فاصله دو سه ماه پانکچر کن جنینات زیاد شدن من بالای ۲۵ تا فولیکول داشتم ۱۹ ...

الهی عزیزم، ایشالله جواب بگیری

من خیلی ناوارد هستم کلا، بلاست یعنی چی نمیدونم؟

هزینه رو که ندارم تا همین جاش هم ۱۱ تومن خرج کردم ولی میتونم یه بار دیگه هم انجام بدم .

منم مثله شما تو همین فکر بودم که تعداد تخمک کم و تعداد جنین کم دارم پس دو بار انجام بدم بهتره ،تا سنم بیشتر بالا نرفته هم بهتره

شما چند بار آی وی اف انجام دادین؟  الان اینو گفتی یکم بیشتر نگران شدم اگه نگیره چی واقعا

من دوبار پانکچر شدم و سه بار انتقال منفی

همه مثل هم نیستن که عزیزم، منم حتما یه مشکلی هست که منفی میشم منتها هنوز مشخص نشده

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
الهی عزیزم، ایشالله جواب بگیری من خیلی ناوارد هستم کلا، بلاست یعنی چی نمیدونم؟ هزینه رو که ندارم ت ...

جنین رو معمولا سه روزه فریز میکنن موقع انتقال ذوب میکنن اگه ببینن قابلیت بلاست شدن داره دو روز تو متیط کشت نگه میدارن بعد انتقال میدن بلاست یعنی جنین ۵ روزه آماده لانه گزینی