2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046253 بازدید | 684508 پست
بچه ها خیلی حالم بده دارم آتیش میگیرم ازمایشم منفی بود دارم میمیرم

متاسفم ایشالله طبیعی خدا دلتو شاد کنه 😔😔😔

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یک جلسه بودم بنام کلاس زندگی آسمانی

روحانی در اومد گفت طلسم واقعیته اگر برای کسی دعا و طلسم کنند دعاهای فرد طلسم شده به اسمان و درگاه حق نمیرسه.....

باور کنید من میدونم جاری های بسیار بدی دارم دستشون در دعا هست....

میدونم برام دعا کردن....چون برادرشوهرام از بچه متنفرن و همشون بزور یه بچه دارند....اینا وقتی شوهر منو میبینند وقت زیادی برای پسرم میزاره حسرت میخورند حتی وقتی پسرم کوچک بود میگفتند خوش بحالت که فلانی انقدر براتون وقت میزاره.....حتی اوایل گفتند بچه میخواهی ؟گفتم اره اما هر وقت خدا بده....

الان میدونم میدونم بخاطر کثافت کاری اونا دعام رو خدا اجابت نمیکنه....

تو رو خدااااااااااااااا

نزارید عشق همسر به فرزند و حتی عشقش به خودتون و زندگی رو اطرافیان حس کنند. ..

من خاک بر سر نمیدونستم چون همه رو مثل خودم دلپاک و ساده میدیدم.....

بقول این روحانی میگفت شما توسط کسی که باورتون نمیشه نزدیکترین فرد در زندگی ممکنه طلسم بشید.......

تو رو خدا اسپند دود کنید صدقه بدید

مخصوصا خواهرای گلم که بعد از مدتی باردار شدید.....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام دوستان  من دو هفته پیش انتقال دادم و امروز آزمایش دادم منفی شدم  البته شوکه نشدم چو ...

😔😔😔😔😥

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

بچه ها یک جلسه بودم بنام کلاس زندگی آسمانی روحانی در اومد گفت طلسم واقعیته اگر برای کسی دعا و طلسم ...

عزیزم سوره ناس بخون هر طلسمی هم هست باطل میشه قربونی بده. من به طلسم اعتقاد دارم ولی به این ها که میگن طلسم رو از بین بردیم و این قدر پول بده به ما نه. 

من خیلی حالم بده خیلی💔

میفهمم عزیزم حال من بدتره دیگه جنین هم ندارم 

پارسال اوایل دی ماه پانکچر کردم و بعد از یکسال درست در همون نقطه ای ایستادم که پارسال بودم نقطه سر خط 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
تارا جون اگر لک نداری و علایم پریودی نداریرصبر کن شاید مثبت بشه..... تارا اونقدر دلم گرفته یکبار گف ...

غصه نخور مریم جون خدا رو شکر که یه بچه داری. ان شالله خدا به وقتش بهت یه بچه سالم و صالح دیگه هم میبخشه. شاید قراره طبیعی باردار شی که این اتفاق افتاده. امروز فهمیدم مرضی جون حتی تخمک اهدایی هم گرفته بوده و نشده بعد طبیعی باردار شده انقدر خوشحال شدم که نگو گفتم حتما اون موقع که انتقالش منفی شده غصه خورده ولی خدا میخواسته بدون تخمک اهدایی و این دنگ و فنگ ها بهش بچه بده. 

تارا جون اگر لک نداری و علایم پریودی نداریرصبر کن شاید مثبت بشه..... تارا اونقدر دلم گرفته یکبار گف ...

مریم جون با بتای یک دهم هیچ امیدی نیست من از روز 9 انتقال مطمئن بودم که منفیم چون دفعه قبل از روز 9 کاملا علائم داشتم و لک دیدم 

الان دست به دعام زودتر پریود بشم اونقدر که بعد از سقطم منتظر پریود موندم فوبیوی تاخیر پریود گرفتم دیگه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم