2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هنوزم دردای پریودی دارم.

اوکی ممنونم 

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
منم یکبار خارج از ایران انجام دادم. ۱۰ تا تخمک داشتم، ۲ تا جنین شد هردو رو ۵ روزه فریز کردن و ۲ انتق ...

مرسی از جواب کاملت عزیزم

انشالله بارداری راحتی داشته باشی و نی نیت به سلامتی بدنیا بیاد

برای ما هم دعا کن لطفا

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم تو pgd چیکار میکنن؟

همون تست ژنتیک هست

بررسی میکنند که ژنیکی سالم باشن جنینها

توی ایران فقط برای کسانی که سقط مکرر داشتند یا کسانی که مشکل ژنتیکی دارن انجام میدن، اما این کلینیک که من میرم برای همه انجام میده 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم منم هنوز پیدا نکردم. میخوام از اون ور بگم برام بیارن

دنبال گونال اف میگردید؟

من انقدر سر پیدا کردنش حرص خوردم وسط سیکل زونا گرفتم   

بار الهی بر من منت گذار به این نعمت که فرزندانم را باقی بداری و آنها را برای من صالح گردانی، و مرا به وجود آنها بهره‏مند و کامروا سازی
خداکنه اما امروزم زدم باید پررنگ ترمیشد ولی باز هاله انداخت خداکمکم کنه اصلا نباید میرفتم سراغ بی بی ...

به اینکه هر روز پررنگ تر بشه فکر نکن مطمئن باش مامان شدی اصن فکر بد نکن دوستم

خدا به منم کمک کنه بعد انتقال گول نخورم بی بی چک بگیرم

به اینکه هر روز پررنگ تر بشه فکر نکن مطمئن باش مامان شدی اصن فکر بد نکن دوستم خدا به منم کمک کنه بع ...

اره والا نگیر من ازنمازصبح دارم گریه میکنم شوهرم نمیدونه بی بی چک گرفتم میگشتم اینباربارسومم خدایا به دادم برس

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍