2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046348 بازدید | 684509 پست
فکرتو درگیر نکن اینا واقعیت.... مثلا در بخش ای وی اف قبلی من خود مسئول بخش میگفت ما جنین اماده داری ...

نه من منظورم کسایی هیت که خودشون تخمک و اسپرم همسرشون میخوان استفاده کنن ،،ی وقت برا کس دیگه ای رو با تخمک تو لقاح ندن ،،،یا جنینا رو همه برا خودت بزارن ب کس دیگه ندن ،،،مثلا بچه ک بدنیا بیاد ازش تست دی ان ای بگیریم ببینیم بچه مال خودت نیست ،،،اینا اذیتم میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا من همین اتفاق افتاد برام کلی هزینه و رفت برگشت و راه رو طی کردم یکبار روز انتقال ریزش اندومتر‌ ...

آره دیگه عزیزم اونا که دلشون نمیسوزه خودمون باید پیگیر باشیم، منم هر سری قبل از انتقال از جنین شناس پرسیدم گفت جنینات خوبن، اگه واقعا خوب باشن پس حتما خودم مشکل دارم ولی اول باید خیالم راحت بشه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
زینب جان زیتون گرمیه؟

آره گلم فکر کنم، چه طور مگه؟ 

راستش من تمام سردی و گرمی ها رو بلد نیستم ولی یه جاهایی طب سنتی برای خوراکی ها نظرات متفاوت داره 

مثلا یه عده اعتقاد دارن گرمه، یه عده میگن سوداییه

من اصلا نمی دون‌م جنین شناس کی هست کجا باید دیدش بخوام ببینمم دکترم میگه هر چی می خوای از خودم ...

برو همون مرکز پیداش میکنی، آخه دکترت که تخصص جنین شناسی نداره بدونه وضعیتشون چجوریه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فدات شادن جان التماس دعا دارم 🙏😍 انشالله به همين زودي خودتم يه تيكر  خوشگل ميزني😍😘🙏

قربونت عزیزم، انشاالله❤❤❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزيزم من یکبار پارسال یزد تخمک اهدایی گرفتم، که کل هزینه م شد 9 تومن، البته چون مرکز دولتی بود، هزین ...

عزیزم این بار چند تا تخمک داشت؟ و شما چ کار کردین میشه منو راهنمایی کنین

خدایا منم مثل حضرت زکریا دلم بچه میخواد میشه بهم بدی تا گرمای وجودشو احساس کنم 
عزیزم بالاخره همون کوه هم گاهی کم میاره... حق داری کاملا  ان شاالله که نتیجه میگیری عزیزم و دس ...

الهی که بهترین برای هممون پیش بیاد

باید ایستاد و فرود آمد بر آستانه دری که کوبه ندارد.
برو همون مرکز پیداش میکنی، آخه دکترت که تخصص جنین شناسی نداره بدونه وضعیتشون چجوریه

باید از دکترم بپرسم که جنین شناس کیه چطوری میشه دیدش میترسم بدش بیاد😒

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
چند سالته عزیزم؟ ذخیرت چنده؟ چند بار انجام دادی منفی شدی با تخمک خودت و اهدایی؟  خداروشکر که ط ...

عزيزم من 33 سالمه، ذخیره م 3 دهم هست، یه بار تخمک اهدایی گرفتم که 20 تا تخمک بهم داد ولی متأسفانه چون نتونستیم نمونه درست بدیم، فقط 4 تا جنین تشکیل شد، البته مورفولوژی همسرم 1 درصد بود، دفعه دوم هم که فقط پول دادم و خداروشکر به تخمک کشی نرسید

اولین بار که رفتم یزد به خودم دارو دادن که روز 12 وقتی رفتم سونو، فقط 3 تا فولیکول 9 و 10 داشتم، سیکلم کنسل شد، پیشنهاد تخمک اهدایی دادن 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزيزم من 33 سالمه، ذخیره م 3 دهم هست، یه بار تخمک اهدایی گرفتم که 20 تا تخمک بهم داد ولی متأسفانه چو ...

خدارو هزاران بار شکر که طبیعی باردار شدی خدا نی نی رو برات نگهداره

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم این بار چند تا تخمک داشت؟ و شما چ کار کردین میشه منو راهنمایی کنین

عزيزم من ایندفعه اصلاً به تخمک کشی نرسید، چون خودم طبیعی به لطف خداوند و دعای خیر اطرافیانم باردار شدم. ولی کلا به واسطه گفتم من اسپرم شوهرم خییییییلی ضعیف و مشکل داره، کیسی رو برام انتخاب کن که تخمک زیاد داشته باشه که شانس تعداد جنین هام بره بالا، گفت ما زیر 15 تا تخمک داشته باشه، خود دکتر سیکلش رو کنسل میکنه، چون کسیکه اهدایی میگیره خییییییلی هزینه ش بیشتره، پس باید جنین بیشتری داشته باشه 

پارسال که یزد بودم واسطه م خییییییلی خانم خوبی بود، کیس هاش عالی بودن، کلا باوجدان بود، بهم 20 تا تخمک داد، ولی ما روز تخمک کشی نتونستیم نمونه درستی بدیم، همسرم رو بردن اتاق عمل از بیضه ش نمونه گرفتن که خود جنین شناس گفت اصلاً نمونه ش خوب نیست، چون ببخشید نزدیکی کردیم یه ذره اومد قطع شد بخاطر استرس خییییییلی زیادی که داشتیم، گفت اسپرم ها از بین رفتن تو این مسیر، 4 تا جنین تشکیل شد، 2 بار انتقال دادم منفی شد 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏