2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046540 بازدید | 684523 پست
گرده نخل اصل بگیرید.باعسل قاطی کنیدوصبح وشب یه قاشق مرباخوری بخورید.ژل رویال هم همینطور.خیلی گرونن ف ...

ژل رویال قبلا قاطی با عسل می خوردم بقول شما خیلی گرونه الان فکر کنم‌گرونترم شده ولی گرده نخل فکر نکنم هر جا بشه پیدا کرد

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما استفاده کردین ژل رویال رو قیمتش چقدره بعدم طریقه مصرفش و از کجا میتونم تهیه کنم قرصش بهتره یا ...

نه متاسفانه به خاطرهزینش هنوزنتونستم تهیه کنم.ولی نتیجه داده برابعضیهاکه خوردن.ژل بهتره.داروخونه مرکزناباروری داره اگه رفتید.اگه نه عسل فروشیهای معتبردارن

نه متاسفانه به خاطرهزینش هنوزنتونستم تهیه کنم.ولی نتیجه داده برابعضیهاکه خوردن.ژل بهتره.داروخونه مرک ...

طریقه مصرفشو میدونی

و اینکه دکتر تا دو ماه قرص ال دی داده بر رفع کیستهام

هم زمان میتونم بخورم؟

گرده نخل کیلو800 تومن.ولی توبسته 40هزارتومن هم یه خانمی میفروشه شیرازه.

۴۰تومن باز خوبه ولی حتما کمه توش  ما که شمالیم دسترسی نداریم 

یعنی خراب شده؟چرانخوردی؟خیلی گرونه.بخورشون.باعسل قاطی کن ودایم بخوریدطبیعی بارداربشی

بنظرتون‌عطاریها ندارن ژل رویال وگرده نخل 

بله گلم، تمام مراحل میکرو خودش برام سونو کرد به خاطر کیست آندومتریوما، پانکچر هم خودش بود 

چقدر خوب، خدا خیرش بده

من آندومتریوزم رحم از پشت چسبیده به روده، لوله چپم هم هیدروست، بالای رحم هم سپتوم یک سانتی دارم، دکترم عارفیه قرار عمل کنه، بعدش انتقال بده، خدا می‌دونه چقدر دیگه باید تحمل کنم،

منشی دکترم تازه امروز نوبت داد اواخر دی برم که دکتر تازه وقت عمل بده، معلوم نیست کی بخواد وقت بده، کم آوردم زینب جون. واقعا کم آوردم، مقاومتم تموم شده، نمیدونم چرا اینقدر مایوسم، من کوه انرژی بودم

چقدر غر زدم ... 

باید ایستاد و فرود آمد بر آستانه دری که کوبه ندارد.