2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
دكتري كه شهرستان ميرفتم دكتر خوبي بود باتجربه و فارق التحصيل دانشگاه تهران، ميگفت اندومتريوز بي ...

آره گلم منم داشتم، تخمدان چپ به رحم چسبندگی داشت

کیست آندومتریوما 4 سانتی هم داشتم

سونومو پیدا کنم میذارم 

آره گلم منم داشتم، تخمدان چپ به رحم چسبندگی داشت کیست آندومتریوما 4 سانتی هم داشتم سونومو پیدا کنم ...

عزيزم ببخشید، من باید از کی حواسم به آب خوردنم باشه، آخه واقعاً تو زمستون آب خوردن خییییییلی سخته 😕

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت برم انشالله تیکردارشدن خودت

سلام سیمایی جون تبریک میگم بسلامتی بگذرونی ۹ماهتو

خواستم بپرسم شما علائم داشتی؟بلاست بودی؟و روز چند رفتی آز دادی؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..
ما هم امیدواریم که تو دوست خوبمون طبیعی باردار شی که نخوای آمپول هارو تحمل کنی!!! میدونم الان تو ذهن ...

من الحمدالله یه پسر دارم انشالهه نصپیبتون بشه...😍واقعا شب و روز تو دلم میگم شکر بچه بودم این چیزا رو نمیدونستم اصلا نمیدونستم این مریضیا هست....وگرنه از روز بارداری سرم بسجده شکر بود که بهم بچه داده🤗

عزیزم من دو بار دیگعدباردار شدم طبیعی متاسفانه پوچ شدند و سر از ای یو ای وای وی اف در اوردم...الان متوجه شدم علت تخمک های بی معرفتم بودند....

دعا کن اگر روزی باردار شدم بارداری درست باشه پر، پر😍😂😂😂نه پوچ😒

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
مریم بیاگروه وات ساپ حلوای میتی.همه دورهم خوبه

😊ای گروه چیه؟کیا هستند؟

فقط مردم از خنده بخاطر اسمش😅

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
تارا جان این دوستت که میگی لاپارا کرده بود ولی نفهمیده بودن لوله هاش هیدروئه؟

عمل باز کرده بود سال قبل و نفهمیده بودند یا شاید بعدش شده بود یا سر همون عمل شده بود...

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عمل باز کرده بود سال قبل و نفهمیده بودند یا شاید بعدش شده بود یا سر همون عمل شده بود...

ممنون عزیزم

آخه من دوبار عکس رنگی انداختم بعدش لاپارا هم شدم فقط گفتن لوله هام بستست اسمی از هیدرو نیاوردن ولی خب سه باره منفی میشم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

سلام مامانای گل و مامانای آینده ی سوال داشتم اگه من بخوام تخمک اهدایی بگیرم هزینه هام چقدر میشه ؟من مشهدم و اهدا کننده راحت نمیتونم پیدا کنم دارو هم میگن گیر نمیاد موندم چ کار کنم تا حالا ۶ بار پانکچر شدم تخمدانهام مقاوم ب دارو هستش و هر بار یکی دو تا تخمک بیشتر ندارم

خدایا منم مثل حضرت زکریا دلم بچه میخواد میشه بهم بدی تا گرمای وجودشو احساس کنم 
یعنی متلا اگر دفعه قبل خراش نداشتی این دفعه *ممکنه*انجام بده یا کارهای دیگه 

ممنون زینب جون

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏
سلام مامانای گل و مامانای آینده ی سوال داشتم اگه من بخوام تخمک اهدایی بگیرم هزینه هام چقدر میشه ؟من ...

سلام 

خیلی بیشتر از حالتی که از تخمک خودتون انجام دادین نمیشه. دوستم به اهدا کننده 3.800 داد البته واسطه بینشون نبود نمیدونم اگه واسطه وسط باشه چقدر میشه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم