2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
يعني چ جوري پيگيري كنم؟ رويان ميرم خب

متخصص ایمنی برو، اون خودش اگر آزمایش تکمیلی بیشتر لازم باشه مینویسه

چون این حالت برای طیف وسیعی از مشکلات بوجود میاد

گاهی هم فقط میگن تکرار کنی بعد از یه مدت

چه زمانی از سیکل آز دادی؟ نزدیک تخمک گذاری یا بعدش نبوده احیانا؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکترا روحیه میدن دکتر منم می گفت همه چی خوبه جنینا خیلی خوبن ولی هیچی به هیچی 😓

اره فقط بلدند بگند مثبت فکر کن حتی یونسی مسخره به دوستم گفته بود برو فیلم عروسیتو بگذار با جنینات ببین!! بعداز اینکه  12 تا جنینشو هدر داد و زندگیشون تا پای طلاق رفت نصر و پادمهر فهمیدن این بنده خدا اصلا لوله اش هیدرو اه هرچی جنین میگذارن داخل رحم همون اول نابود میشه!

خدایا این دکترای پول پرستو به راه راست هدایت کن  

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
خیلی ممنون.ازدیشب کلی استرس کشیدم.تونت نوشته بودخیلی بده این عددونشون میده ازکارافتادن تخمدانها.🌹

نه گلم fsh هست که روز دوم و سوم سیکل نباید بالا باشه

در ضمن اون آزمایش ها مال سالها پیش هست دوباره بهتره تمام هورمونی ها تکرار بشه

اره فقط بلدند بگند مثبت فکر کن حتی یونسی مسخره به دوستم گفته بود برو فیلم عروسیتو بگذار با جنینات بب ...

تارا من تصمیم دارم یبار رحم اجاره کنم رو رحم یکی دیگه امتحان کنم ببینم می گیره میگم شاید رحمم پس زد جنینارو اگه همه چی خوب بود اونم باید اینقدر بگردی تا یدونه منصف پیدا بشه نمی دونم کارم درسته یا نه😔

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
تارا من تصمیم دارم یبار رحم اجاره کنم رو رحم یکی دیگه امتحان کنم ببینم می گیره میگم شاید رحمم پس زد ...

نمیدونم عزیزم ولی من چند بار دیدم تو مرکز که حتی رحم اجاره ای هم باردار نشده اتفاقا دفه آخری رفته بودم یک خانمه اومده بود میگفت ساروگیتم بهم سه روز پیش زنگ زده گفته بی بی چک مثبت شده ولی امروز رفته آزمایش داده بتا 2!! خیلی ناراحت بود اومده بود ببینه مشاورا چی میگند که بهش گفتند خب بی بی چک مثبت کاذب داره و ...

یک خانمی هم خانم برادرشو آورده بود بعنوان رحم اجاره! البته آشنا باشه بهتره ولی چه خانم برادری که قبول کرده بهش گفتم والله این زن فرشته است قدرشو بدونید

تو چند بار منفی شدی؟ چند بار سقط؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم