2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
عزیزم با صبحانه میتونی بخوری و با دندون خورد کنی همین فقط مراقب باش پرولاکتینت بالا نباشه یا مستعد ...

مرسی عزیزم. راستش آز پرولاکتین تازه دادم پایینترین حد نرمال بود.اما نمیدونم مستعد هستم یا نه. چشم عزیزم،ممنون از راهنماییت.ده تا دونه خورد کنم با عسل بخورم کافیه؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه والا راست میگی دلخوشی مهم تره مثلا پیتزا میخوری کلی لذت میبری جوون هم میشی 🤣🤣🤣 ببین من تو ا ...

زینب جون بازم ممنون که با صبوری جواب همه رو میدی .یه سوال دارم :من یک هفتس که یبوست دارم خیلی عذر میخوام ، دفع دارم ولی بسیار سخت و کم .ممکنه از اسید فولیک 5 باشه؟داروهایی که دو ماهه دارم مصرف میکنم اوابوست ، co Q10 red، روزی یه دونه b6 و هفته ایی یه دونه آمپول b12.

من کلا معدم ناراحته و مدتهاست صبح ناشتا یه دونه لنزو پرازول میخورم.قبلا گهگاهی یبوست داشتم ولی نه به این شدت.

سلام خانوما کسی میدونه بعد از ریداکشن جنین مادرو بیمارستان شب نگه میدارن یا نه؟

اون روز من رفتم هیسترو یه خانومی برا ریداکشن اومده بود،اونم ظهر با ما مرخص کردن. دکتر طاهری پناه عرفان نیایش عزیزم

مرسی عزیزم. راستش آز پرولاکتین تازه دادم پایینترین حد نرمال بود.اما نمیدونم مستعد هستم یا نه. چشم عز ...

عزیزم اگه پایین ترین حد نرمال بود نگران نباش. کسایی که مثه من مستعد هستن همیشه یا بالاتر از نرمال هستن یا نزدیک سقفش

عزیزم اگه پایین ترین حد نرمال بود نگران نباش. کسایی که مثه من مستعد هستن همیشه یا بالاتر از نرمال هس ...

آخه من قبل آزمایش کابرگولین خورده بودم یه دوره.تقریبا ده روز بود که قرصم تموم شده بود. بعد سقط ترشح داشتم واسه همین قبل اینکه آز بدم دکتر بهم قرص داده بود

دقیقا. یا حتی به یکی میگن چرا بچه دار نمیشی بگه ما خودمون نمیخوایم و بنده خدا راست هم که بگه،من باور ...

منم اینجوری ام، نه خودم در این زمینه مجبورم همش چاخان سر هم کنم فکر میکنم بقیه ام مثل خودمن😂😂😂

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
شربت منیزیم بخوره

سمانه اومدم بگم کم پیدایی دیدم نه ماشاالله صبح زود اومدی حاضریتو زدی😂😂😂

چه خبرا؟ دیگه بی بی چک نزدی؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
آخه من قبل آزمایش کابرگولین خورده بودم یه دوره.تقریبا ده روز بود که قرصم تموم شده بود. بعد سقط ترشح ...

آها

منم بعد پانکچر کابرگولین خوردم پرو لاکتین ام اومد پایین. این سری هرچی به دکتر گفتم آزمایش بده چک بشه گفت لازم نیست به این سرعت بالا نمیره. گفتم دکتر من مغزم خنگه حالیش نمیشه هی هیپوفیز دستور ترشح پرولاکتین میده قبل انتقال چک کن گفت نه پاشو برو

فکر کنم ۴۸۰ یا ۴۶۰، نسخه منو فقط نگاه کرد، اما چیزی نگفته بود که اگه نسخه نداشته باشی گرونتره.چون کل ...

یه جا هم الان پیدا کردم داروخانه دانا، گفت دارم ولی رو نسخه میدم، گفتم بدم دکتر عمومی بنویسه گفت نه قبول نمیکنیم، دو راه دارم یا میریم همین حرف هایی که گفتی را میگم یا میفرستم شوهرم بره اورولوژی بیمارستانشون اون بنویسه! مرسی ازت لی لا