2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
نه والا راست میگی دلخوشی مهم تره مثلا پیتزا میخوری کلی لذت میبری جوون هم میشی 🤣🤣🤣 ببین من تو ا ...

😂😂😂😂🙋منم حاضر 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به روی ماه تک تکتون..... 

ببخشین که نمیتونم سر بزنم اما بدونین به یا تونم و برا تک تکتون بهترینارو از خدا میخوام.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره مثل اونا موذیه..پیش مردم خودشو میزنه مظلومیت 😐 تو سونو دیدم سرشم عین اونا بود😂😂😂 بیضی بود مث ...

وااایییی ترکیدم از خنده....خیلی باحالی ....چه تفسیر و تشریح دقیقی از سونوی نی نیت کردی....ایشالا هرچی هست سالم به دنیا بیاد و یه عمر میوه ی دلت و ثمره شیرین زندگیت بشه.

سلام عزیزم، چقدر تعداد تخمک ها کم بوده، از طریق واسطه تخمک اهدایی گرفتی؟ واقعاً نامردیه، اینهمه پول ...

سلام عزیزم. بله همه میگن خیلی نامردیه که دوتا جنین اونم باکیفیت متوسط رو بابتش 3میلیون بدم. درحالی که خیلیا برای 15 -16 تا جنین این قیمت رو دادن.

واسطه نبود. خودش رو مستقیم پیدا کردم. اما خیلی برام گرون تموم شد. دوتا خیلی کمه فقط یکبار می تونم انتقال داشته باشم. همه توی مرکز 7- 8 بار انتقال دارن و این مبلغ رو میدن. اینم شانس من بود. فعلا پرولاکتین ام بالاس باید برم زیر نظر متخصص غدد تا پایین بیاد.

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه
عزیزم از دارخونه کلینیک باروری امید تو دروازه شمرون. بسارا جون محبت کرد برام پیدا کرد.

عزیزم من الان تماس گرفتم گفت داریم ،نسخه نداشته باشی اضافه تر باید پول بدی!!!! درسته؟!!!! شما نسخه داشتی؟ چند گرفتیش؟

اره مثل اونا موذیه..پیش مردم خودشو میزنه مظلومیت 😐 تو سونو دیدم سرشم عین اونا بود😂😂😂 بیضی بود مث ...

وای مردم از خنده از دست تو. من هم اون موقع ها که فکر می کردم بچه دار میشم میگفتم خدا کنه اخلاقش به عمه بزرگش نره اگه شبیه اون بشه بدون فوت وقت میذارمش پرورشگاه. والا بچه انقدر پررو و حاضر جواب و حق به جانب   

عزیزم من الان تماس گرفتم گفت داریم ،نسخه نداشته باشی اضافه تر باید پول بدی!!!! درسته؟!!!! شما نسخه د ...

فکر کنم ۴۸۰ یا ۴۶۰، نسخه منو فقط نگاه کرد، اما چیزی نگفته بود که اگه نسخه نداشته باشی گرونتره.چون کلا آزاده. دوتا راه داره یا بری و بگی اااا من از سرکار مستقیم اومدم نسخه ام خونه است و یه کم زبون بریزی که این چون آزاد حساب میشه دیگه نرفتم نسخه رو بردارم.و یا اینکه بری یه دکتر عمومی تو دفترچه ات بنویسه پروکسید پلاس ۳۰ تا یا ۶۰ تا، آقا روزی یکی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
منم کلا هر کی بعد از سال اول عروسی بچه بیاره میگم حتما ivf کرده 🙈🙈🙈🙈 مگه با نزدیکی هم کسی حامله ...

دقیقا. یا حتی به یکی میگن چرا بچه دار نمیشی بگه ما خودمون نمیخوایم و بنده خدا راست هم که بگه،من باور نمیکنم!!!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم