2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046496 بازدید | 684518 پست
نه گلم تا مرز لاپاراسکوپی و قطع هر دو لوله رفتم ولی به دکتر قدیمی خودم مراجعه کردم و تشخیص داد فعلا ...

گلم ميشه جوابمو بدي ليست ازمايشا رو بزار

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه گفتم سیزدهمه نشون میده ولی نشد.اشکام بند نمیاد.خیلی سختی کشیدم ولی نشد

روز ۱۳ دیگه باید نشون بده ولی خیلیااا تو از فقط نشون داده فردا  برو آز خیالت راحت بشه 

بار چندمته؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اخه گفتم سیزدهمه نشون میده ولی نشد.اشکام بند نمیاد.خیلی سختی کشیدم ولی نشد

درکت میکنم عزیزم، باور کن خیلیامون این روزا رو داریم میگذرونیم ولی سعی کن ناامید نشی، همه چی درست میشه انشاالله

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بچه ها امروز روز ۱۱ انتقالمه جنینام بلاست بودن بی بی چک منفی بود زود زدم یعنی😕

بازم صبر کن دختر خوب، دو روز دیگه آزمایش بدی مشخص میشه، خیره انشاالله

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
لک ندیدم اصلا.درد پریودی داشتم روز نهم و دهم دیگه نداشتم کمرمم درد میکرد.زیر شکمم گاهی درد میگرفت زو ...

نگران نباش انشالله مثبتی فردا برو ازمایشتو شاید بتا پایینه و بی بی چم نشون نداده البته بی بی چک خطا هم زیاد داره

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام 🙁🙁🙁🙁🙁🙁 طی تماس با جنین شناس متاسفم شدم😑 متاسفانه متاسفانه جنین های من دو تاش رشد نکرد ...

سلام عزیزم.ناراحت نباش.خدا بخاد همون یه جنین برات دوتا نی نی خوشگل میشه..ان شاء الله چند روز دیگه بی بی چک مثبتتو میزاری تو تاپیک 💖💖

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
اون دردها که کاملا طبیعیه  خصوصا اگر با استراحت رفع بشه و کوتاه باشه  چه جالب و عالی&nbs ...

سلام عزیزم..اره خداروشکر بهتر شدم..باورم نمیشه.ممنونم از راهنمایی هایی ها و کمک هایی که بهم کردی این مدت 😍

از همه دوستای گل تاپیک هم ممنون که برام دعا کردید تااین روزهای سخت به خیر بگذره ❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم به علائم ربطی نداره اصلا، منم مثل شما بودم دقیقا ولی دیرتر به عدد 28 رسید اما دوستم تو همین ه ...

نه عزیزم ریز نیستم اتفاقا پس تا دو هفته دیگه که وقت دکترم هس صبر میکنم و استراحت میکنم ببینم دکتر چی میگه میگم حموم رفتن هم ضرر داره برا طول سرویکس کم؟ اگه ضرر داره میشه بشینم رو صندلی فقط سرمو بشورم

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
سلام لطفا یه مشاوره به من بدین من سه بار میکرو انجام دادم که بار اول مثبت شد ولی سقط شد دوبار دیگه م ...

سلام عزیزم حتما اول آزمایش azf رو انجام بدین و بعد از جواب میشه تصمیم گرفت اهدایی یا خیر

الان اصلا تسلیم نشید

اگر تهران نیستین حتما یه سر تهران بیایید