2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046270 بازدید | 684508 پست
شما مریض دکتر نصر هستین؟

بله

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
سلام دوستان، بعد از انتقال منفی که روز ۱۱ انتقال پریود شدم، الان شش روزه مدام خونریزی دارم، کمر درد ...

کسی با یه هفته سردی خوردن ام اس نمیگیره ، خیالت راحت. پریودت بخاطر اون همه هورمونی که وارد بدنت شده بهم ریخته، نگران نباش. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام 🙁🙁🙁🙁🙁🙁 طی تماس با جنین شناس متاسفم شدم😑 متاسفانه متاسفانه جنین های من دو تاش رشد نکرد ...

عزیزم اینطور که بوش میاد معجزه بعدی خدا شما هستی ان شاالله، مثل سیمایی که همه اش گلایه از کیفیت جنینش داشت، فعلا که خدا داره به این گروه نیم نگاهی میکنه ،ان شاالله همین جنین بشه یه نی نی ناز بیاد تو بغلت

سلام دوستان، بعد از انتقال منفی که روز ۱۱ انتقال پریود شدم، الان شش روزه مدام خونریزی دارم، کمر درد ...

با دو هفته سردی خوردن آدم ام اس نمیگیره که

خونریزیت زیاده چون ضخامت رحمتو برای انتقال بالا بردن خب طبیعیه بیشتر باشه برای منم بعداز انتقال همیشه شدیدتره

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
با دو هفته سردی خوردن آدم ام اس نمیگیره که خونریزیت زیاده چون ضخامت رحمتو برای انتقال بالا بردن خب ...

شما پریود شدی عزیزم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
شما پریود شدی عزیزم

بله دقیقا یه ساعت پیش

پریودی بعداز انتقالم اینقدر بده که، آخه من کلا خونریزیم حالت عادی کمه نهایت سه روز ولی بعداز انتقال شدیده

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بله دقیقا یه ساعت پیش پریودی بعداز انتقالم اینقدر بده که، آخه من کلا خونریزیم حالت عادی کمه نهایت س ...

آها چند روز طول کشید بیاد؟ عزیزم اتفاقا هر چی بیشتر بیاد بهتره هر چی هورمون زدی خارج میشه زودتر رحمتم تمیزتر میشه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
آره دلالم گفتن خودمون داریم گفت اگه خودتون بیارید کسی رو ممکنه بعدا از نظر حقوقی به مشکل بربخورید و ...

بنظر من دکتر و مرکزت رو عوض کن.اگه اینجوری باشه که با ۳ تا منفی بگن جنین اهدایی بگیرین الان خیلی از دوستان تو این تاپیک باید برن جنین اهدایی بگیرن

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
یادوتایاسه تاش گرفته.تبریک میگم مطمین باش.فقط بگوچی خوردی وچیکارکردی.هچینگ هم کردی؟یاتعیین جنسیت

عزیزم هیچ کار نکردم اما انگار هچینگ ام کرده بودن با لیزر ،ینی به نظرت ممکن نی یکی باشه؟