2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046386 بازدید | 684511 پست
اولین بار که کیستمو عمل کردم دیگه ۱۱ سانت شده بود  ولی من موقعی که فهمیدم کیست دارم کیستم ۵ سا ...

کیست 11 سانت واقعا باید عمل می‌شده 

خدا رو شکر دکترتون آگاه هست 

بالاخره منم از شرح حال شما خبر ندارم گاهی سوال پیش میاد، دقیقا شما جزء اون دسته هستین که باید مداخله جراحی انجام میشد

امیدوارم بهترین نتیجه رو بگیری عزیزم

دقیقا کیست و اسپرم و رحم و... بهانه هستن 

شک ندارم تمام اینایی که طبیعی باردار میشن هم این مشکلات رو حتما دارن ولی چون اون بالایی میخواد حتی متوجه مشکلشون نمیشن و بچه دار میشن

واسه همینه میگن یک سال جلوگیری اگر نداشتین و حامله نشدین اون وقت مراجعه کنین... 

دقیقا اصل کار جای دیگه است... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زينب جون بارداري مول رو از رو بتا ميشه تشخيص داد تورو خدا به من كمك كنين خيلي حالم بد😭

خودم با ماهیتابه باید بیام ها🍳🍳🍳🍳 قابلمه هم دارم

به جای اینکه خوشحال باشی و دعا کنی داری چیزای منفی سمت خودت جذب میکنی ها😈😈😈😈

دوستان بیایید این مامان جدیدمون رو خوشحال کنیم این قدر نترسه 

چه فرقی دارن?

گلم من غربال دوم انجام ندادم فقط سونو ساده رفتم که طول اندام ها رو چک کرد و مایع امنیون

و طول سرویکس که خیلی کوتاه شده بود

اما تو آنومالی اندام های داخلی جنین مثل مغز، قلب، کلیه، روده ها، میزان رشد، ستون فقرات و... چک میشه کامل حدود یک ربع هم طول کشید

عزیزم ان شاالله دیگه این دفعه همه چی عالی پیش میره  ولی من ضمانت می‌کنم اون سقط به خاطر فعالیت ...

فدای دل مهربونت عزیزم😍🙏❤

خداازدهنت بشنوه😙😘

دکترم گفت که نطفه جنین ضعیفه 

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
نمیدونم والا من اصلا تاحالا این آمپولو ندیدم فقط دکتر گفت اگه این آمپولو پیدا نکردی دیگه درمانتو شرو ...

من دو تا گونال ۷۵ دارم دکترم گفته دیگه نزن نمیخواد کدوم شهرین شما؟؟برای کره هم هست آمپولا دونه ای ۶۵ گرفتم

⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️ دوستان من یه کم عجله دارم میشه بهم بگین غربالگری چجوری انجام ...

عزیزم سونو شکمی با آزمایش خون

خدا جونم شکرت...
عزیزم به قدری دلم روشنه برات که نگو، همش یه حسی بهم میگه طبیعی مامان میشی و کارت به تهران نمی کشه

انشالله صبح مادر شوهرم زنگ زده میگفت دخترم خواب دیم یه پسر تپل داشتی منم تو خواب شکرگذاری خدا میکردم گفت از صبح بلند شدم صدقه دادم گفتم خداکنه خوابم به زودی تعبیرشه....

هرچی خدا بخواد راضیم به رضاش انشالله همه منتظرا حاجت رواشن 🙏❤

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
نه گلم سیکلت رو فقط باید عوض کنن، تخمک اهدایی هم واقعا دردسر های زیادی داره، از دوستانی که گرفتن بپر ...

یعنی ممکنه دکتر خودش تشخیص من ایندفعه که انجام روزی 75 واحد گونال داشتم وروزهای آخرم سیتروتاید 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏