2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046609 بازدید | 684532 پست
خداروشکر پس طبیعیه، چون حس بدی دارم  از همه بدتر چون نمیدونم چجوریه یکم میترسم من ۸ ساله که ب ...

انشالله موفق باشی😘😍

استرس نداشته باش🙏💗

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
هیستروسکوپی، با دوربین داخل رحمو بررسی میکنن

به نظرت هزینش چقدر هست آیا تخصصیه یا دولتی هم هست؟؟

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سمانه جون بعد انتقالت چقدر استراحت داشتی(البته کمی میدونم😉😉) ولی باز یکبار دیگ بگو عزیزم و چیا خور ...

الهام حالا بزار مثبت شم معلوم نی ،امروز مهمونی بودم ببین کل همه کارارو خودم کردم پاره شدم تولد دوستم با کلی مهمون منم بش نگفته بودم خلاصه نابود شدم😂😂😂

به نظرت هزینش چقدر هست آیا تخصصیه یا دولتی هم هست؟؟

نه دولتی ام انجام میدن بستگی به دکترت داره که کجا باشه، دکتر من هم دولتی انجام میده هم خصوصی، دولتیش شاید دویست سیصد باشه ولی خصوصی فکر کنم دوتومن اینا باشه شایدم بیشتر

آخه من سه باره منفی میشم به رحمم شک کردم دیگه، تا الان نه عکس رنگی نه سونو واژینال نه کورتاژ تشخیصی هیچکدوم مشکلی نشون ندادن ولی بازم هیسترو دقیق تره

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خانمها سلام تو بیمارستان صارم دکتر خوب معرفی می کنید برای نازایی که علت خاصی براش پیدا نکردن دکترای ...

عزیزم بیمارستان صارم خیلی خوبه ولی بدون نفس بکشی باید خرج کنی 

بنظر من ابن سینا از خیلی جهات بهتر و به روزتر و از نظر هزینه مقرون ب صرفه تره 

فقط یکیشو میگم بچه دوستم بعد از بدنیا اومدن اصلا زردی نداشت اونقد ب دوستم استرس وارد کردن ک مجبور شد بچش رو بستری کنه شبی خدا تومن بابت بستری زردی ازش گرفتن و آخر سر معلوم شد اصلا نیازی ب اینهمه بستری و هزینه نبوده 

آره گلم همش طبیعیه کلا نشانه های خطرناک و بی خطر رو بپرس و اینکه اون موقع چی کار کنی و چه جور به دک ...

مرسی دوست گلم از راهنماییت😍🥰

چشم میپرسم😉🌸

ان شالله همیشه سلامت باشی‌ و برقرار💋💋💋

مهربون،شیر گرم خاصیت عسل رو از بین نمیبره؟ عسل فروشا میگن تو مایعات گرم نریزید عسل رو که

اگر داغ باشه. شیر و آب جوش هم فرقی نداره. باید ولرم بشه ، بعد بریزیم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
آره عزیزم من بتام بالا بود 1347 تو اولین ی نو دوتا کیسه دکتر دید  ولی خداروشکر یکیش جذب شد و ...

عزيزم خدا بهت ببخشه دختر نازت رو

روز چند آز دادي

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم