2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046487 بازدید | 684516 پست
وای چقدر گرون بی انصافی کرده فکر نکنم تخمک اهدایی ۱۶ میلیون یعنی دادی😥

نه عزیزم قیمتش همینه، پارسال 9 تومن یزد تخمک اهدایی گرفتم ولی نشد، اما با تمام هزینه هامون نزدیک به 15 میلیون هزینه کردیم، دو بار انتقال دادم نشد، ولی امسال شیراز، پول واسطه که 10 تومن بود رو دادم ولی چون خودم طبیعی باردار شدم، پولمون رو کامل برمیگردونه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
اگه از سمت شرق میای با ی خط بیا تقاطع چهارراه ولیعصر و انقلاب پیاده شو   و ی تاکسی هم بشی ...

ممنووون عزيزم الان ميرم تو نت شمارشو پيدا ميكنم ببينم دوقلويي انجام ميدن 

مرررررسي فدات 😘😘😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واسه منم اولی بار که لولهام بسته بودن خیلیییییییی درد کشیدم یعنی قش کردم،،ولی بعداز عمل دردش کمترشد

کوشا رفتی؟ من اونجا رفتم

بار اول که گفت یه کوچولو سمت راستت بستست تحمل کن بازش کنم که با کلی درد بالاخره گفت باز شده، بار دوم که رفتم یه عااالمه درد کشیدم آخرش گفتم بستست گفت من نمیدونم دکتر باید بگه تا جوابش بیاد ببر دکتر!!! که نوشته بودن چپ بستست رفتم لاپارا گفتن جفتش بستست، کلا اشتباه بود عکسش

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
آره تحت نظر مرکز ناباروری هستیم حرکت آش یبار 3 بود یبارم صفر هر وقت عوض میشه ولی من حرفم اینه اگه هم ...

یعنی چی یعنی این انتقال هم هیچی😱😱😱

خیلی متاسفم 😔 😔 😔 😔 

گلم میشه یه شرح حال از خودتون و کارهایی که کردین بدی

آزمایش دادم،  بتام شده بود ۱.۱

من هروقت پریدیم عقب نیفتاد لخته ازم خارج میشد ولی این سری با اینکه سر وقت شدم دیشب یه لخته سفید ازم خارج شد،توی این همه سال هیچوقت لخته سفید ندیده بودم خارج بشه، نمیدونم جنین بود یا چی بود، نفهمیدم

انشااله..... مامان سبحان امروز که متوجه شدم صددرصد من مشکل دارم بیشتر داغونم....یعنی دیگه هیچ😭 از ...

عزيزم امیدت رو از دست نده، بخدا هیییییییچ دکتری به من نگفت، تو خودت میتونی باردار بشی و در اولین ویزیت میگفتن تخمک اهدایی، چون واقعاً هم ذخیره م خییییییلی پایینه، ولی اون بالاسری خواست و من طبیعی باردار شدم، پس اصلاً به کار خدا شک نکن عزیزم خواهش میکنم، ناراحت نباش 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
وااااااای چه خوب، پس احتمال بارداری طبیعی هم هست

دیگه هرچی خیره خدا باید بخواد برام🙈🙈🙈

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
واقعا گل گفتی زینب جون.قدیما چون زندگیشون سالمتر بوده و استرس نداشتن هی فرت و فرت باردار میشدن سن و ...

یه چی بگم امیدوار بشی هنوزم هستن خانم هایی که فکر میکنن دیگه نزدیک یائسگی باید جلوگیری رو کنار بذارم، یهو حامله میشن😉😉😉😉 اتفاقا خیلی هم باهوش میشن بچه هاشون و کلی هم عزیز

اگه از سمت شرق میای با ی خط بیا تقاطع چهارراه ولیعصر و انقلاب پیاده شو   و ی تاکسی هم بشی ...

الان نگاه مردم سارا جون منظورت بيمارستان صدر ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

دوستان اینجا کسی هست که با dfi۴۰نتیجه گرفته باشه؟

یعنی بااین dfiمیشه میکرو موفقی داشت؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
برای یک دست شدن فولی ها و بهتر جواب دادن تخمدان اگر ال دی همراه با بوسرلین یا دیفرلین باشه یعنی سیک ...

منم اینماه هم ال دی دارم هم میکرولین 

ولی پریود شدم میرم تو سیکل ایشالا زوده زود مامان شم🥰🥰🥰

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا