2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
آره گلم راضی بودم، دکتر حسام دانش آموز  بله دفعه اول با دفترچه 60  دفعه دوم کلا رایگان!! ...

زينب جون زنگ زدم گفتن دوقلو انجام نميديم اينجا 😂😂😂😂

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سنم کمه 🤭دیگه سی ورد کردم ممنون که روحیه میدی ولی از من کوچکترا همه بچه دارن دیگه چه کنیم ...

نه عزیزم نا امید نشو اصلا روحیت و نباز ایشالا طبیعی میشی ولی اگرم نشد پیگیر باش ببین چرا اینطوری شدی حتما توم نی نیاتو بغل میگیری شک نکن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره منم قراره میکرو بشم و خودم تنبلی خفیف و شوهرمم هم تحرک کم و تعداد کم اسپرم ۱۷ میلیون دکتر گفت با ...

انشاله که موفق باشی عزیزم 😘😘💗

به زودی مامان یه دردانه بشی😍😍😍💗💞

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
مررررسي زينب جون خدا خيرت  بده  ميرم ميشينم آخه فرقش خيليه 😂😂 عزيزم چرا دوبار رفتي شما ...

اینجام دو جا داشت. یکی رادیولوژیست بود که رفته بود دوره اکو هم دیده بوو.

یکی متخصص اکو اطفال.

اولیه گرون بود. سونوش دو قلو ۵۰۰ حداقل‌ فقط.

اما دومیه ، توی بیمارستان تامین اجتماعی مجانی بود.

دکترمم هم دومی رو پیشنهاد داد. گفت کارش و تخصصش همینه.

ب نظرم خوب بود.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
بعد دكتر نگفت كمه ؟  ببين فكر ميكنم صفر رو نبايد حساب كنيم

نه نگفت .

اما فک کنم باید رعایت کنم.

شما دکتر خودتون گفت؟ طاهری پناه؟

ب من گفتن نرماله. هست ولی بالاتر باشه بهتره.

اینجام دو جا داشت. یکی رادیولوژیست بود که رفته بود دوره اکو هم دیده بوو. یکی متخصص اکو اطفال. اولی ...

حالا نميدونم كجا برم خيلي هزينش بالاست  تازه به شما گفته دوقلو ٥٠٠ به من گفتن هر قل ٤٠٠

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نه نگفت . اما فک کنم باید رعایت کنم. شما دکتر خودتون گفت؟ طاهری پناه؟ ب من گفتن نرماله. هست ولی ب ...

نرمال ١٥ بعد واسه من يكيش ١٤ گفت يدونه از نرمال پايين تره دكترم گفت مايعات زياد بخور آب هندوانه و پرتقال و سيب البته طبيعي 

نه دكترم عابديه 

كلا اين موضوع ذهنمو درگير كرده  آمينوشورهم دادم منفي شد  البته يه دكتر ديگه ام رفتم اون گفت مايعات زياد بخور

نرمال ١٥ بعد واسه من يكيش ١٤ گفت يدونه از نرمال پايين تره دكترم گفت مايعات زياد بخور آب هندوانه و پر ...

خوب نرمال توی هفته شما ۱۵ هست. ولی من سرچ کردم ، بازه داشت .مثلا برای هفته من بین ۹تا ۱۶ بود ، که وسطش میشه مثلا۱۲۵.

ولی خوب بیشتر باشه بهتره.

من خودمم حس میکنم حرکاتشون کم تر و محکم تر شده.احتمالا وزنشون رفته بالا ، آب کمتر شده.

خودمم از بس تکرر ادرار میگیرم ، ناخودآگاه مایعات خوردنم کم شده. باید بیشترش کنم. 

والله ما امیدوار بودیم خوشحال بودیم‌گفتیم هر سه تا می گیره یکیشم نموند دلمون خوش بشه ولی دقیقا ...

خخخ...اره واقعا من این سری آخر انتقال دادم میدونستم اصلا نمیگیره گفتم بعد انتقال 2روز بعدش کارهای روزمره خودمو انجام میدادم اصلا به چیزی اعتقاد نداشتم باردار باشم روز 5انتقالمم گفتم حالا به بی بی چک دارم تو خونه بزار امتحان کنم الکی که درکمال ناباوری یه هاله انداخت😨

گفتم الکیه روز 6و7 انتقالم هم انداختم پررنگ تر شد 😳

تونگو هر3تا جنین گرفته روز12انتقالم بتام1006بود😰

واین بی احتیاطی خودم باعث سقط هر3تا جنین شد😥

درکل منظورم اینه که باید احتیاط کنی در ivf..

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
خوب نرمال توی هفته شما ۱۵ هست. ولی من سرچ کردم ، بازه داشت .مثلا برای هفته من بین ۹تا ۱۶ بود ، که وس ...

اين بوده ؟