سلام دوستای گلم
ممنون از همگی ان شالله بقیه دوستان مثبت بشن و طعم مادرشدن و بچشن
من دیگه امکان ای وی اف دوباره انتقال و ندارم چون نه جنینی دارم دیگه نه دیگه میخوایم که این راه و بریم چون برفزض که رفتیم از کجا معلوم در مرحلهpgd جنین سالمی باشه؟ این دور هم از۶ تا یکیش سالم موند با اینکه شانس موندن۷۵ درصد و بیمار بودن۲۵ درصد بود ۵ تاشون همون۲۵ درصد شدن حالا از هزینه اش هم که بگذریم که برای همین یه دونه ۳۰ میلیون هزینه کردیم و منفی شد با وجود سالم بودن حنین، دیگه اینکه طبیعی هم ریسک داره اینکه یک درصد اتفاق پارسال بیفته تنم و میلرزونه تازه ببینید بعد انتقال دوهفته صبر و انتظار دارید و در نهایت منفی میشه اما بارداری طبیعی برای من سه ماه استرس و انتظار داره تا از بگیرن از جنین توی هفته۱۲ و بعد هم ممکنه مثل پارسال بیمار باشه و مجبور به سقط بشیم اینه که کلا منصرف شدیم از بچه دوم فعلا
خدا همین یکی و برام نگهداره و بابتش هزار بار شکر که دارمش اگر صلاح به دومی نیست ما هم راضی هستیم به رضای خودش
همسرم گفت فکر کنم داشتیم به زور بچه میگرفتیم از خدا ، اگر خواستش به بچه دار شدن ما بود همون پارسالی و ازمون نمیگرفت ما اصرار کردیم این راه و رفتیم خدا هم گفت تا من نخوام ختی میلیون میلیون هزینه کنید و راهای دیگه برید بازم نمیشه منم دارم به حرفش فکر میکنم شاید واقعا همینه شاید زوری داشتیم تقاضای بچه میکردیم در هر حال خوشحالم این راه و رفتم چون پارسال چیزی که عذابم میداد این بود که چرا طبیعی باردار شدم چراpgdنکردم که نخوام بچم و با دستای خودم سقط کنم گناه اون چی بود....
داروهامو قطع کرد دکترم گفت روز۱۳ رفتی روز۱۶ باز از بده منفی بود قطع کن اما من قطع کردم چوم امکان نداره۱۳ منفی باشه بعد مثبت بشه دیگه به همسرمم نگفنم دکتر چی گفت..!خلاصه اینم از ما
خیلی دوستتون دارم مراقب خودتون و فسقلی هاتون باشید
بهترین ها نصیب قلب مهربون و پاکتون
امید و توکلتون همیشه به خدا باشه لطف و رحمتش بی انتهاس
به امید دیدار همگی