2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046349 بازدید | 684509 پست
تیارا جان پزشکت کی بود که این جوابو بهت داده؟به منم گفتن باید تخمک اهدایی بگیری.در حالیکه مشکل ما از ...

عزیزم دکترم محیطی هست البته با مصطفایی هم ویزیت شدم اون بدتر بودش، فقط مشکل رویان نیست من قبل از رویان هم دکتر خصوصی و مطب میرفتم اون عم فقط وقت ما رو هدر دادش، به قول دوستان انگار چندتا روش بلدن و آزمون و خطا رو ماها انجام میدن دیگه نمیدونن با هربار نتیجه نگرفتن چه ضربه هایی به ماها وارد میشه حالا بعد مالی قضیه هم یک طرف که خیلی مهمه،،،  فعلا که تمام اقداماتو متوقف کردیم نمیشه فعلا با همسرم حرف بزنم هرکلمه ای که میگم و اصلا ربطی به بچه نداره یه جوری ربط میده و دلمو میسوزونه که نگو و نپرس،،،  گذاشتم زمان بگذره ببینم چی میشه، خداروشکر که پدر و مادرامونم این هفته تهران نیستن و نمیبینمیشون شاید تا هفته های دیگه از خر شیطون اومد پایین، التماس دعا، ان شالله شما هم کارتون به تخمک اهدایی نکشه و به زودی به قول دوستان معجزه خدا رو ببینید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی دوستای گلم، من امروز روز نهم انتفالمه، تا امروز دست به کشوی فریزر یخچال نزده بودم، امروز بازش ...

نبایداینکارومیکردی.منکه هروقت عقب میفته پریودیم باکشوفریزدرست میشه😀😀ولی استراحت کن نگران نباش

سلام به همگی امیدوارم خوب و سلامت باشید  بچه هااز از مایشگاه کهpgdکردن زنگ زدن پرسیدن نتیجه ان ...

عزیزم من روز ۱۱ زدم منفی بود روز ۱۲ مثبت خیلی کمرنگ شد.

روز ۱۰ خیلی خیلی زوده.تازه فکر کنم جنین شما ۳ روزه هم بود

راستی دوستای گلم، من امروز روز نهم انتفالمه، تا امروز دست به کشوی فریزر یخچال نزده بودم، امروز بازش ...

سلام به همگی

عزیزم بهتره تا جایی که می تونی مراعات کنی ولی دقیقا من هم این کار رو کردم راستش نمیدونستم بهم اینقدر فشار میاره ولی الان نی نیم بغلمه و نه ماهشه