2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
اندومترین یه جوریه.اصلا همین که فقط واژینال باید بزاری خودش یه عذابه.من دو روز اندومترین استفاده کرد ...

دقیقا منم از شیاف واژینال بدم میاد، ریسک عفونت رو هم بالا میبره

حتما پیشنهاد بده کار خوبی میکنی 

ممنونم عزیزم..حتما خیریتی توش بوده..اشکال نداره من یه سوال دارم..میخوام این سری آزمایش های ایمنی ان ...

عزیزم چه روحیه خوبی، احسنت، شک ندارم زودی نتیجه این صبوری رو میگیری 

بستگی به نظر دکترت داره ولی بعد از یک انتقال منفی میتونی پیشنهاد بدی و بپرسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین به تو و همسرت عزیزم.پس شما حتما نتیجه می گیری.به امید خدا امسال دو فندوق کوچولو توی دلت داری.

ممنون صنم جون امیدم به خداست

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏
عالیه عزیزم 😍😍😍😍

قربونت بشم گلم 😘😘😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
امپولمو میبرم با خودم دیگه یه جوری میزنم باید سریع بزنیم😂😂تا کسی نیاد تو اتاق

اگه خودتون بلدید که آره دیگه سریع بزنید.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
عزیزم حتما دکترت با توجه به سابقت و کیفت جنینات گفته ۴ تا میزاره.نگران نباش

اره بهش گفتم خطرناک نیس ؟  گفت ما کارمون و بلدیم نگران نباش      به امید خدا

فرزند عزیزم پس کی قرار است بیایی و دل مادر را شاد کنی؟؟این روزها به شدت احساس تنهایی میکنم..گاهی آنقدر دیوارهای خانه به من فشار می آورند که دیوانه میشم...پس کی قرار است شیر خوردنت، تاتاتی کردنت ،بغل شدنت، شیرین زبانی هایت را ببینم؟؟کی قرار است تو اولین کلمه را به زبان بیاوری و من از شدت ذوق هی از تو خواهش کنم که دوباره تکرار کنی؟؟کی قرار است ذوق کردنت برای رفتن به مدرسه را ببینم؟کی قرار است اولین ها را با هم تجربه کنیم؟؟مادر این روزها غریب و تنهاس تو را در زندگی اش کم دارد خیلی کم دارد...به مادر بگو تا کی باید عکسهای بچه ها را با حسرت ببینم؟و یا از شنیدن مادر شدن اطرافیانم بغض کنم؟فقط به مادر بگو تا کی باید منتظر بمانم؟...فرزندم به تو قول میدهم برایت مادر خوبی شوم فقط بیا😔😔 
نه اون دردا که خطرناک نیستن اصلا  30 کم نیست ولی خو لب مرزی حساب میشه یه جورایی، توکل به خدا ع ...

خیلی میترسم درد داشته باشه بعدش چه مراقبتایی انجام بدم من حالت تهوعم دارم گفته ناشتا بیا میترسم حالم بهم بخوره به سر کلاژ فشار بیاره یبوستم دارم که خوب نمیشه

خدایا...شکرت😍
سلام دوستای گلم من فردا صبح ساعت 7 باید بیمارستان باشم برا انتقال جنین،خیلی به دعاهاتون نیاز دارم.ی ...

بهار جون انشاءالله نه ماه بچسبن به دلت مامان بشی...برات آیت الکرسی خوندم 

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
خیلی میترسم درد داشته باشه بعدش چه مراقبتایی انجام بدم من حالت تهوعم دارم گفته ناشتا بیا میترسم حالم ...

عزیزم منم یادت باشه تهوعم رو خواجه حافظ شیرازی هم فهمیده بود قبل عمل 4 بار حالم بهم خورد، بعدش هم دوبار

ولی درد اصلا اصلا نداشتم 

مسکن هم یک بار واسه دلخوشی همون شب اول گذاشتم چون خاصیت ضد التهابی داشت

آنتی بیوتیک ها رو دقیق مصرف کردم 

خلاصه با تمام اینا اصلا نترس

من حتی اومدم خونه دستشویی ایرانی رفتم اون روز هیچی نمیشه 

دو هفته تقریبا استراحت نیمه مطلق بودم

تا 10 روز لمه بینی داشتم

تا 14 روز آمپول پروژسترون و بعد تا الان شیاف دارم

اجازه ظرف شستن و غذا درست کردن بعد از دو هفته داشتم، ولی بازار گردی و سر کار رفتن و پیاده روی اصلا نباید برم