2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046354 بازدید | 684509 پست

وای خدا بیمارستان خیلی ترسناک بود البته ۹۰ درصد سالم بودن شاید مردم سرما خوردگی ساده میخورن میترسن میان  نهایت سه چهار تا حال بدی بود سرم منم برد یه قسمت دیگه زد فکر کنم بستری سرپایی بود گفت انفلانزایی هارو این قسمت نمیاریم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها جون يك سيوال داشتم مخاستم بپرسم خانم هاي باردار موهاي زايد بدنتون رو با چي تميز مكنيد؟؟🙈🙈🙈 ...

عزیزم من پودر گذاشتم از ماه ۶ که دیگه دید نداشتم😁😁

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم من پودر گذاشتم از ماه ۶ که دیگه دید نداشتم😁😁

ممنونم عزيزم از جوابت اخه فكر مكردم پودر ضرر دارد ممنونم خاطرمو جم كردي😘😘😘

خدا جووونم شكرررت😍😍😍خدايا نگه دار همسرم و پسر كوچولم باش🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻
سلام دوستان، میدونم این تاپیک جای این حرفا نیست ولی دارم از غصه میترکم و کسیو ندارم  امروز رفت ...

تیارا جان این حرفو نزن خدا نکنه عزیزم

اون داغ بوده یه چیزی گفته باهاش حرف بزن و همینارو بگو مطمین باش درک میکنه خیلی برات دعا میکنم انشالللله به زودی با معجزه خدا خبر بارداریت و بدی عزیزم🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
واي عزيزم انشاالله خدا به دل مادرش نگاه كنه وشفا بده واسش صلوات ميفرستم 😔😔

ممنون عزیزم سپردیمش دست خدا

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
وای که چقدر رو عقربه ی 6 دردناکه .من هربار همسرم میزد تا تموم شه فقط جیغ میزدم من کلا سمت چپم خیلی ح ...

انوکسا مگه عقربه داره؟ 

مال من که حداقل سه برابر انسولینه انسولین بدون فشار میره تو

وایییی نه مال من انوکسا هام تو سرنگ آمادس و انسولینیه فروتن میده 

چرا فرق داره امپولا؟؟؟؟؟؟

این که سوزنش مثل امپول عضلانیه این و چجوری فرو میکنید تو شکمتون😨😨😨😨😨😨😨

این که سوزنش مثل امپول عضلانیه این و چجوری فرو میکنید تو شکمتون😨😨😨😨😨😨😨

چه کنم فقط به خاطر نی نیام😢

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
من اونقدر تزریق کردم برام عادی شده😬 فکرمیکنم این سراش خیلی کوچیکن  

بالایی  ریپلای نشد را سر امپولتون عکسش و گذاشتین انوکسا🌷🌷🌷