2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046542 بازدید | 684523 پست
سلام زینب جون معده درد خیلی بدی دارم انقدر که از زندگی افتادم سرمعدمم خیلی درد داره .شمام اینطوری هس ...

نه گلم به دکترت بگو رانیتیدین احتمالا برات تجویز کنه

گلم من تهوع شدید داشتم دیگه معده و اینا نمونده بود برام

اگه تونستی یه روز جیم بزن برو کوه حضرت خضر دو رکعت نماز بخون. نمیدونم کجاست یا تنهایی میشه رفت یا نه ...

چی بگم والا من محرم موعدم بود به امام حسین و حضرت علی اصغر متوسل شدم و نذر کردم روز پانکچرمم روز امامت امام زمان بود روز انتقالم تولد پیامبر و ... موقع سال تحویل هم حرم امام رضا بودم و دعا و نذر کلاً زندگی من شده نذر و دعا خدا نمیخواد نمیدونم چرا ولی نمیخواد ،،، ممنونم از راهنماییتون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه گلم به دکترت بگو رانیتیدین احتمالا برات تجویز کنه گلم من تهوع شدید داشتم دیگه معده و اینا نمونده ...

زینب جون دیمن هیدرینات ضرر داره تو بارداری استفاده شه؟

بارداری قبلیم یادمه این قرصو داده بود دکتر

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
به سلامتی و به دلخوی انشالله. آره عزیزم بغیر فیبروم یه سپتوم درست حسابی داشتم که مجبور شد کورتاژ کنه ...

الان یعنی مشکلت اینا بودن؟ قبلا هیسترو نشدی؟ شاید مشکلت حل شده و نیاز به پانکچر پیدا نکنی! دکتر چیزی نگفت؟!

@زینبی_بابا     سلام من باز مزاحمتون شدم .از اوضاع من کمی خبر دارید میدونید که تصمیم گرف ...

عزیزم به نظر من که مشکل اصلی همسرتون هستن

شما نهایت زیر نظر متخصص غدد باشی کافیه

ولی هر دو حتما طب سنتی خوب مثلا درمانگاه دکتر خیر اندیش برید نه فقط برای مشکل باروری و تمام آزمایشات هم با خودتون ببرید

من خیلی خیر اندیش رو قبول دارم چون اصول طب سنتی رو رعایت میکنه و همسرم هم نتیجه گرفته بودن واسه حساسیت شون که هیچ متخصصی نتونسته بود درمان کنه

عزیزم به نظر من که مشکل اصلی همسرتون هستن شما نهایت زیر نظر متخصص غدد باشی کافیه ولی هر دو حتما طب ...

کجا هست؟اخه نمیدونم این انتی تی پی او من واقعا احتیاج به درمان داره یا نه.اگر داره پس چرا اون خانم ۶۰۰ بود ولی دکتر با اون قضیه کار نداشت و برای تیرویید کم کارش فقط یه دارو داده بود بهش گفته تا وقتی تیروییدت تنظیمه مشکلی نیست.پس چرا با من این کارو کردن منکه تیروییدم سالمه😔

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
پست خود تو شیطون رو دیدم که به تیار گفته بودی.... بخدا گناه داره زندگی و آرامش زندگی اینجور بهم بخو ...

وای من شکر خوردم چقدر عصبانی ، از عصبانیت اسممو نصفه گفتید تیارا هستم ، من همش دارم سعی میکنم مثلاً آرامش داشته باشم ولی حوادث نمیزارن 

زینب جان بعد شروع پروژرسترون ضخامت دیگه اصلا بالا نمیره یه ذره ام؟

نمیدونم گلم بعیده آخه منم اون موقع ضخامتم بعد از اینکه بالا نمی‌رفت یهو شد 10، نگران شدم بی رویه رشد نکنه که دکترم گفت با وجود پروژسترون نگران نباشم

در کل استرادیول دیواره رو رشد میده 

پروژسترون دیواره رو برای گرفتن جنین مهیا میکنه

مثل بارداری طبیعی که تخمدان بعد از رها کردن تخمک پروژسترون ترشح میکنه و 6_7 روز بعد از تخمک گذاری دیگه رحم آماده پذیرش جنین شده کامل، همزمان با لانه گزینی جنین

تو انتقال هم همون شرایط رو ایجاد می کنن ولی با دارو که تحت کنترل باشه

زینب جون دیمن هیدرینات ضرر داره تو بارداری استفاده شه؟ بارداری قبلیم یادمه این قرصو داده بود دکتر

عزیزم اینم گروه B هست تو بارداری

فقط مثلا روزي که اینو خوردی دیگه ضد تهوع دیگه ایی مصرف نکن جز ویتامین ب6

اگر آسپرينت هم قطع شده و ضد انعقاد دیگه ایی نداری، قرص یا دمنوش زنجیبل هم مجاز هستی بخوری

عزیزم میشه منو راهنمایی کنید

عزیزم حتما به روی چشم 

فقط من خیلی از صفحات عقبم، سوالت رو برام ریپلای کن یا صدام بزن تو پست سوالت

اعلانات رو زودتر چک می‌کنم 

صفحات رو به ترتیب میام که قاطی نکنم

عزیزم اینم گروه B هست تو بارداری فقط مثلا روزي که اینو خوردی دیگه ضد تهوع دیگه ایی مصرف نکن جز ویتا ...

مرسی عزیزم.نمیدونی روزی چندتا مجازه خوردنش؟

میدونی اینو یه دونه خوردم.خابیدم بعد مدتها بیخوابی.انگار که بهتره برام.نمیدونم.شایدم زیاد بیحال میکنه خوب نباشه.دیشب از یک خوابیدم تا دوازده ظهر.دراین حده خواب الودگیش.الانم خوابم میاد.میگم حداقل بخابم هیچی نخورم بالا بیاد ...

آسپرین دارم متاسفانه حالا حالا 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚