2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
آخه متاسفانه این دکترا هیچی درمورد انتقال منفی نمیگن فقط میگن ما که گفتیم شانس در بهترین حالت 40 درص ...

عزیزم دلیل داره که میگن شانس ۴۰ درصده. یکی از دلایلش اینکه ممکنه جنین مشکل داشته باشه.به شوهرت بگو یخورده توی اینترت در مورد این موضوعات مطالعه کنه

شوهرت آزمایش dfi داده؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ،صبح بخیر میشه بپرسم ،عمل تخمک کشی روز چندم سیکل هست؟؟ برا همه یکسانه یا باتوجه به سایز فولی ...

عزیزم با توجه به شرایط پاسخدهی بدن هر کس به دارو متفاوته.

من تا الان سه باری که تخمک گیری شدم اگر اشتباه نکنم اولی و دومی تقریبا ۱۴ سیکل بود و سومی ۱۱ سیکل

سلام روز هفت سیکل هستم از دیروز استراحت کلا نداشتم بس ک مهمون داشتیم سرمون شلوغ بود امروزم احتمالا همش درحال کار باشم اما نه کار سنگین کلا ازیادم رفته ولی دیشب یکم درد زیر دل داشتم دیگه هیچی ندارم نمیدونم چیکارکنم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
میگما دیشب تا صبح هردومون بیدار بودیم دیدم همسرم گریه میکنه خیلی دلم براش سوخت و عذاب وجدان گرفتم ،، ...

تو رو خدا جمع کن این فردین بازی رو   یعنی چی؟ شما که مشکلتون اونقدر حاد نیست دوباره آی وی اف کن حتما نتیجه میگیرید این مسخره بازی ها چیه؟ از کجا معلوم اصلا" از تو جدا شد با یه دختر خوب و به درد بخور ازدواج کرد؟ مگه خوشبختی فقط به بچه هست؟ یه راه دیگه رو برای درمان انتخاب کن پزشکت رو عوض کن اگه فکر می کنی این خوب نبوده. یه کار دیگه بکن ولی این مسخره بازی رو جمع کن طلاق طلاق واسه یه مساله الکی. ببخشید انقدر چکشی حرف زدم ولی حقت بود    یه دفعه دیگم از این حرفا زده بودی حرصم داده بودی. 

نه جنین ندارم فقط دوتا بود که انتقال دادن و منفی شدش،  گفتن چون همه چی اوکی هست و فقط یه لوله ب ...

دوباره ای یو ای کن ولی تحت نظر یه دکتر از رویان باش، مثلا از مطب شون اقدام کن و همه کارت بزار یه نفر انجام بده

روز 14 سیکل،جنین هام سه روزه ان. به نظرتون چند درصد احتمال داره از سه تا جنین،سه تاش بگیره؟؟؟؟

توکل بخدا کن!اونروزی ک من برا تخمک گیری رفتم یه خانم چهل ساله بود فقط دوتا تخمک داشت!من یازده تا داشتم! همه دلمون برا خانمه سوخته بود واقعا

سه روز بعد برا انتقال رفتیم سه تا جنین تشکیل شده بود برااش! برا منم فقط پنج تا! حکمت خداروشکر هرچی بگی ازش برمیاد یه دونه تخمک رو به دوتا لقاح تبدیل کرد

خــــدا امیــد من است...
سلام دوستان، میدونم این تاپیک جای این حرفا نیست ولی دارم از غصه میترکم و کسیو ندارم  امروز رفت ...

عزی م همسرت خسته شده یک چیزی گفته.

بشین باهاش منطقی حرف بزن و بگو وقتی بقیه بدونن چه فایده ای برای ما داره؟ هیچ اثری نداره جز اینکه استرستون زیاد تر میشه و وقتتون واسه مسائل بیخود تلف میشه.

مثال بزن ، اینجا خیلی ها با مشکلات عدیده ، دومی رو ناخواسته باردار شدن ، فقط چون بیخیال و بی استرس بودن.

ان شاالله خدا کمکت کنه تا بتونی آرومش کنی.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
آره ارواح عمشون.توجه کردی ی سرمامیخورن چه ناز و عشوه و ننه من غریبمی در میارن حالا فکر کن انتقالم می ...

وای وای گفتی من هر جام درد بکنه بگم سریع میگه من هم همونجام درد میکنه میگم سرماخوردم میگه من هم سرماخوردم توهم مریضی داره همیشه. بعضی وقت ها حرصم میگیره از دستش میگم رحمم درد میکنه تخمدانم درد می کنه پریودم میخوای تو هم بگو همین مشکل ها رو داری 

میگما دیشب تا صبح هردومون بیدار بودیم دیدم همسرم گریه میکنه خیلی دلم براش سوخت و عذاب وجدان گرفتم ،، ...

آره برو بهش بگو خودت بیچاره کن، تو خواهر من اول دلت به حال خودت بسوزه هیچ کس به اندازه خودت مهم نیست، بزار هرچی میتونه گریه کنه تو هم به فکر چاره باش، بابا خوشبحالت شوهرت مشکل نداره به خدا گیر کارت یه جای کوچیکه که سریع حل میشه، من وقتی یکی شوهرش مشکل نداره و خودش مشکل داره میگم خوش بحالت مشکل زنها بالاخره حل میشه، تو حرف گوش کن با یه دکتر شروع کن ،انقدر میشناسم که خانم ها مثل تو بودن مشکلت حل میشه باور کن شاید تا سال دیگه اصلا مامان شدی، شوهرت واسه آز ژنتیک هم بفرست، خودت هم مطب برو چندبار دیگه آی یو آی کن باور کن نتیجه میگیری کم نیار

تو رو خدا جمع کن این فردین بازی رو   یعنی چی؟ شما که مشکلتون اونقدر حاد نیست دوباره آی وی اف ...

صدتا دکتر عوض کردم مگه بجز میکرو و ای وی اف  و ای یو ای درمان دیگه ای هم هست ، همش بهم میگه نمیشه و همش هم به حرفش میرسیم و واقعاً نمیشه وقتی میگه دیگه طاقت نداره چکار کنم ، میگه چند ساله همش این دکتر اون دکتریم خسته شدم قبلنا میگفت نمیخوام بچم سن نوه م باشه میخوام تا جونم بچه داشته باشم و خیلی حرف دیگه ،،، واقعاً فردین بازی نیست چرا باید وقتی یکیمون ساده میتونه به خواسته قلبیش برسه اون یکی نزاره ؟ مشکلی که حل نشه حاده حتی اگه بنظر حاد نیاد ،، نمیخواستم حرصتون بدم ، همیشه میترسیدم چند سال بگذره و مثلا عیدهای مختلف بگذره و من هنوز بچه نداشته باشم که اینطور هم شده میترسم همینطوری سالها سپری بشه و من هنوز دنبال دوا و درمون باشم نوشداری بعد از مرگ سهراب چه فایده ای داره 

کی آزمایشته ناز جون؟ چندتا انتقال دادی؟ من به بازوم گفته بود بزنم.اصلا هم درد و کبودی به اندازه سر ...

عزیزم من دکترم گفت۱۶ روز بعد از بده از ظهر وارد  روز دهم میشم سه شنبه اینده باید از بدم

من کلا یه دونه فسقلی سالم داشتم با توکل به خدا همون و انتقال دادیم 

انوکسای من موقع تزریق درد نداره بعدش که تموم میشه یه سوزش کمی داره بعدم تمام اما کبودیش هست همه جا کلا من بدنم بد زخم هست طول میکشه زخما و کبودی ها جاشن برن

آره برو بهش بگو خودت بیچاره کن، تو خواهر من اول دلت به حال خودت بسوزه هیچ کس به اندازه خودت مهم نیست ...

وقتی مشکلی حل نشه حل نمیشه دیگه حالا فرقی نمیکنه ایراد از کدوم طرف باشه ،،، اگه مشکل کوچیکی بود تو تمام این سالها با دکترهای مختلف حل میشد نه اینکه خود دکترها هم یه توضیح کوچیک و قانع کننده درموردش نداشته باشن که بهم بگن،، ای یو ای انجام دادم نشده سالها طبیعی هم اقدام کردم نشده میکرو هم انجام دادم نشده حتی جنین فریز هم نمونده فقط دوتا تشکیل شدش دیگه هم شوهرم دکتری نمیاد منم دیگه نمیزاره برم حتی خودم مخفی هم برم ولی اون دیگه نمیاد چون بارها ازمایشات مختلفو داده الان دیگه میگه پاشو برای ژنتیک و چیز  دیگه ای هیچ جا نمیزاره ،، ببخشید از دیروز کلی وقت تاپیک گرفتم دیگه رسماً رد دادم