2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046562 بازدید | 684528 پست
فکر کردم میرم آزمایش میدم راحت میشم.بدتر شد که😞 گفتم نهایتش منفی میشه از بلاتکلیفی در میام.الان بل ...

عزیزم لاله جون یکی از دوستان قدیمی اینجا روز 14 آزمایش بتاش 50 شد

دو روز بعدش 200

اگر روز 11 آز میداد زیر 10 بود بتاش

ولی الان پسرش بغلشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازون روز شبا رو شکم و کمرمو میکشم که گرم بمونه خداروشکر خوب شد الانم اگر زیاد بشینم یا واستم درد میگ ...

عزیزم راستی در مورد درد از دکترم پرسیدم 

من این جوریم یه کم راه برم شکمم سفت میشه و درد میگیره

گفت رحمت از نظر دمایی سردش میشه، باید آب ولرم بخورم و دراز بکشم و رو شکم و کمرم رو هم با پتو گرم کنم

گفتم اگر این مدل هستی نگران نباشی

عزیزم لاله جون یکی از دوستان قدیمی اینجا روز 14 آزمایش بتاش 50 شد دو روز بعدش 200 اگر روز 11 آز می ...

وای یعنی میشه؟؟اینقدر تو نینی سایت چرخیدم دیوونه شدم به خدا.یکی نوشته خارج رحمی یکی نوشته قلبش تشکیل نشده..پنجشنبه ازمایش دارم ..دعا کن واسم عزیزم..ممنون بابت حرفات دلگرمم کردی♥️♥️

خداروشکرهمسرم مشکلی نداره من pco هستم خداکنه این سل لعنتی چیزه مهمی نباشه  منم میکرو کنم نتیجه ...

عزیزم همسرم بدنش علیه اسپرم های خودش آنتی بادی می‌ساخت و همه رو میکشت و بهم میچسبوند

خودم هم pco و اندومتریوز گرید 3 و دو تا فیبروم داشتم ولی چون پری هام منظم بود دکترم عقیده داشت هیچ کدوم از اون موارد مانع بارداری نبوده برام و اگر مشکل اسپرم نبود طبیعی باردار میشدم، 

آمپول های ivf اصلا اذیت کننده نیست، دور نافی ها اصلا درد ندارن

فقط آمپول پروژسترون یه کم اذیت میکنه بعد از انتقال 

گلم مراحلش رو آنا جون تو صفحات اول خیلی کامل و قشنگ جمع آوری کرده، ببخشید چون خیلی طولانی هست نمیتونم مجدد بنویسم، ولی حتما 10 صفحه اول تاپیک رو بخون

درسته الان یه کم بهم ریخته شده ولی عالیه 

نی نی هم پسره اسمش هم فعلا چند تا گزینه هست

هر سوال دیگه ایی هم داشتی حتما بپرس، من و بقیه دوستان به محض اینکه ببینیم جواب میدیم

عزیزم همسرم بدنش علیه اسپرم های خودش آنتی بادی می‌ساخت و همه رو میکشت و بهم میچسبوند خودم هم pco و ...

ممنونم خانمی از توضیح دادنت مهربون

ان شاءالله بسلامتی بیادبغلت گل پسرت

من یکم نگران امپولاش هستم وگرنه انقددلم بچه میخواد که نگو

ان شاءالله همه منتظرا بزودی دامنشون سبزبشه منم همینطور نینیای سالم وصالح بیان بغلم

بازمزاحمت میشم گلم ببینم جواب سل چی میشه خداکنه چیز جدی نباشه😔

خدایا شکرت🙏🏻💚❤🤍💛🧡