2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
آره گلم اصلا هیچ فرقی با زمان قبل پری نداشتم حتی همسرم بعدا گفت رنگ و روی صورتم مثل ماه های قبل بود ...

انشالله زينب جان من روز نهم بودم ولي كاملا مثل ماهاي پيشم من بخاطر آندو درد دور ناف دارم قبل پري كه الانم دارم اميدوارم منم مامان بشم خيلي خسته ام🙏

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
مرده شورشونو ببرن به خدا ، میگه برین بیمارستان گاندی ، اونجا هم هفته پیش رفتم حتی یه سونو نکردن گفتن ...

ماما رو بگو حالا چرا طاقچه بالا میذاری😂😂😂😂

من به دکترم پیام میدم نهایت یک روزه طولانی ترین زمانی بود که جواب داد اونم ماموریت بود خارج کشور 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاالله عزیزم مامان شدی  خوب پس اصلا نگران نباش کلا دیگه هم به اندو فکر نکن منم دارم گرید 3 ...

عزیزمی مرسی دوست قشنگم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
الهی عزیزم الان چه طوری؟  به خدا آب میخورم یاد تو میفتم میگم نمیدونم سارا در چه حاله، میتونه آ ...

سلام عزیزم.ممنون مهربون..خودت و نی نی گلت خوبید؟

این هفته یازده خیلی افتضاحه حالم.فقط دارم روز شماری میکنم که بگذره .سرمو امپول دمیترون رو یه روز در میون میزنم.ولی فایده ای نداره واسم.تمام زبونم و دهنم پر آفت شده از اسید معده ی زیاد.بدنم پوسته ریزی داره.از تهوع زیاده؟میگم شاید بدنم کم اب شده از اونه..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام زینب جان  یه سوال داشتم من موقعی که سونو میشم خیلی تخمدان هام درد داره (خیلی زیاد) بخصوص ...

عزیزم هر چیزی احتمالش هست ولی خب درد به خاطر بزرگ شدن تخمدان هاست

اگر نگران هایپری هستی از الان رژیم پر پروتیین رو شروع کن

همه خانم های باردار که 10 سال بیشتر از واکسن کزاز شون گذشته باید بزنن فقط شما که پرد داشتی یه مشورت ...

چشم حتما اطلاع میدم

من تازه میخوام ۳۰ ساله بشم احتمالا لازم نشه یعنی دقیق یادم نیس

سلام عزیزم.ممنون مهربون..خودت و نی نی گلت خوبید؟ این هفته یازده خیلی افتضاحه حالم.فقط دارم روز شمار ...

الهی عزیزم، هر روز کن سرمت رو خیلی بهتره

فعلا تا دو هفته دیگه بعد یواش یواش کمش کن

والا من ندیدم نوع زخم هایی که میگی نمیدونم علتش چیه 

ولی خودم هم صورتم خراب شده از اون موقع، یه مدت هم خارش شدید داشتم 

دقیقا منم هفته 11 سرم تو دستم بود حالم بهم میخورد😣😣😣

سارا جان یه نکته دیگه تایم سرم زدنت رو طولانی کن 

من روزی دو لیتر میزدم که بین 4 تا 8 ساعت طولش میدادم

اگر سریع بزنی عملا با دو سه بار دستشویی رفتن همش هدر میره و آخرش به کلیه هات فشار وارد میشه به خاطر کم آبی

میدونم مسئولیت خونه و دخترت هست ولی یه مدت اساسی درمان کن تا ادامه دار نشه

کاش پیشت بودم یا میتونستم برات غذایی چیزی بفرستم 

اون موقع حتی از بوی غذا حال آدم بهم میخوره 

چه جالب آخه من شنیده بودم جنین بعد از مرحله بلاست از پوسته اش بیرون میاد شروع به چسبیدن میکنه..یعنی ...

درست شنیدی عزیزم

تو فرایند هچینگ داخل آزمایشگاه جنین شناسی هم هچینگ به معنی نازک کردن پوسته جنین هست 

حالا اگر سه روزه باشه یا پنج روزه فرقی نداره 

آخرش سر موعد مقرر خود سلول ها کار نهایی رو انجام میدن و از زونا(پوسته) خودشون بیرون میان و برای ادامه بقا و تغذیه لانه گزینی می کنن

عزیزمی خیلی لطف داری آره دیدم فقط اصلا اسم و نام کاربری و اینا یادم نیست  ولی تعریف میکروسکوپ ...

خداروشکرهمسرم مشکلی نداره من pco هستم

خداکنه این سل لعنتی چیزه مهمی نباشه  منم میکرو کنم نتیجه بگیرم خستم ازانتظار

شمامشکلتون چی بود؟بامیکرو باردارشدی؟

میگن خیلی باید امپول ینازد درسته؟یکم برام میگی ازمراحلش...ان شاءالله بسلامتی بیادبغلت کوچولوت منو هم دعاکن....نینیتون چیه؟اسمشو چی میزاری؟

اگه اذیت نمیشی سوالامو جواب بده گلم...نمیخوام خستت کنم

خدایا شکرت🙏🏻💚❤🤍💛🧡
سلام عزیزم مامان شدی خو، مامان عجول😍😍😍😍 مبارکت باشه حتما هم بالا میره شک نکن

سلام عزیزم..ممنونم بابت تبریک ولی واقعا ناراحتم..به نظرم باید خیلی بیشتر بود..همش میترسم میگم نکنه خارج رحمیه.واقعا دلشوره دارم