2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046590 بازدید | 684530 پست
چرا واقعا تازه قابلمه ام کممه😅 شوهرم هی میره هی میاد میگه چرا واست بی بی چک خریدم آخه😥😥😥 برام د ...

یعنی دعای شب و روزم تویی. نمیدونی صبح چشمم رو باز میکنم اول میگم خدایا دل شادن مارو شاد کن. بعد از جام بلند میشم. همه دوستام رو دعا میکنم( البته اگه قابل باشم) اما بعضی هاتون به اسم واضح تو یادم هستین

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوست جونا .منم مثبت شدم خداروشکر خیییییییییلی خوشحالم 😊😊😊😊😊 جوابش بالای 1800 شده یعنی دوق ...

سلام عزیزم خدا رو شکر 💓💓💓💓😍😍😍😍مبارکت باشه 

ان شاالله بارداری و زایمان راحتی داشته باشی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعاً گیج شدم...

چرا عزیزم، اگر دائم تو خونه هستی و همسرت هم هر وقت از بیرون میاد دست و صورتش رو میشوره و شغلش جوری نیست که با ارباب رجوع سرکار داشته باشه یا تو محیط درمانی نیست نگران نباش نزن

ولی در غیر اون صورت و دریافت سرم ivig نزن یا اگر پرد داری حتما با دکترت مشورت کن

چون آنفولانزا تو بارداری فقط به سیستم تنفسی حمله نمی کنه چون سیستم ایمنی بدن خانم باردار ضعیف تره، هر جا دلش بخواد جولان میده و برای جان مادر خطر داره 

یعنی از اوناییه که هر بار سونو انجام میده؟

سلام عزیزم شما دنبال متخصص زنان خوب برای ادامه بارداریت بودید؟خواهر من هر ۲باری که  باردار بود پزشکش دکتر ویدا عمید بود یکی دیگه از خواهرهام هم با ایشون پسرش رو به دنیا اورد هردو خیلی از دکتر عمید راضی بودن.مطبش فاطمی هست اگه خواستی با ایشون ادامه بده به ادم ارامش میده خیلی صبوره.

مبارک باشه عزیزم دکترت کی بود؟ داروهای قبل از انتقالت چی بود؟ چه کارایی کردی قبل از انتقال؟

دکتر طاهری مرکز ابن سینا تهران.

دقیق یادم نیست گونال اف ،سینافکت،سینال اف،ستروتاید،فولیک اسیدو قرص ال دی اینارو قبل پانکچر دادن هایپر خفیف شدم که واسه قبل انتقالم دوباره ال دی دادن بعد دیفرلین زدم و استرادیول  و اسپرین و فولیک اسید و پروژسترون زدم و بعداز انتقالم اینا ادامه داشت و امپول انوکساپارین هم اضافه شد

خداجونم جنین هامو به تو سپردم سفت و محکم و صحیح و سالم برام نگهشون دار 😍
سلام عزیزم خدا رو شکر 💓💓💓💓😍😍😍😍مبارکت باشه  ان شاالله بارداری و زایمان راحتی داشته باشی ...

قربونت برم عزیزم مرسی و همچنین😙😙😘

شاید چون شما مشکلی نداشتی و فقط تعیین جنسیتی بودی می خواد اثر داروها کامل از بدنت بره و تخمدان هات ف ...

گلم منم هایپر شده بودم که سیکل سوم گفتن بیام و به خاطر کیست سیکل بلند انتخاب کردن که عملا انتقال افتاد پری 4رم

ولی فکر کنم روال رویان واسه هایپری ها سه سیکل باشه کلا

مبارک باشه عزیزم دکترت کی بود؟ داروهای قبل از انتقالت چی بود؟ چه کارایی کردی قبل از انتقال؟

کار خاصی نکردم فقط من همیشه سعی میکنم پیاده روی کنم .زیر دلمم مخصاصا شبای نزدیک انتقالم با سیاه دانه چرب میکردم و میبستم و چون طبعم سرده سعی میکردم گرمیجات بیشتر بخورم دو سه شب قبل انتقالم رو و پودر مغزهای مختلف رو با نبات میخوردم و مصرف خرما موز انبه ...

من حس میکنم علت منفی شدن همون تخمکای بی کیفیت و اندومتریوز خودمه

عزیزم مگه CA 125  نرمال نشد بعد از عمل؟ 

فعلا نگران ایمنی و انعقادی اصلا نباش، اونجا عملا متخصص ایمنی و خون آوردن هر کس رو ذره ایی احتمال بدن ارجاع میدن

ان شاالله که مامان شدی، اصلا ما چرا داریم راجع به این چیزا حرف میزنیم

خیلی دلم روشنه برات 

سلام دوست جونا .منم مثبت شدم خداروشکر خیییییییییلی خوشحالم 😊😊😊😊😊 جوابش بالای 1800 شده یعنی دوق ...

مبارک باشه عزیزم ...خداروشکر بتات که توپ حتما دوقلوی انشاءالله نه ماه بارداری راحت و بی استرسی داشته باشی ...

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
مبارک باشه عزیزم ...خداروشکر بتات که توپ حتما دوقلوی انشاءالله نه ماه بارداری راحت و بی استرسی داشته ...

مرسی عزیزم .انشالله که واسه همه باشه و شماهم هر چه زودتر مامان بشی و طعمشو بچشی عزیزم انشالله😍😘😘

پانکچر ۳ انتقال ۱.۵ داروها یادم نیست حدود ۴ که با تایید ۲ خودم دادم.  ولی دقیق یادم نیست.&nb ...

واقعا چی میشد حتی کارمند بیمه هم نمیفهمید چه درمانی کردیم

یه بار رفته بودم مدارک تحویل بدم طرف شروع کرد بلند بلند از رویان و آز اسپرم و این چیزا گفت که نقص مدارکم رو درست کنم، یهو بهش گفتم چرا این قدر بلند صحبت میکنی من آبرو دارم دوست ندارم از اینجا بلند میشم همه به چشم ترحم و نابارور نگاهم کنن

تازه جایی هم بودم که هر لحظه ممکن بود یه دوست و آشنا برسه

مرسی عزیزم لطف دارید .منم هرموقع از بچه ها مثبت میشدن کلی ذوق میکدم براشون و از خدا میخاستم منم ی رو ...

عزیزم بخدا منم الان همون حس قبلنای شمارو دارم انگاری خودم مثبت شدم..انشاءالله همین نزدیکی ها همه مون خبر مثبت شدن بدیم اینجا ...از انتظار دربیاییم آمین

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏