2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست
من دو‌تا از اینی که عکسش دادم برام نوشته دونه ای ۱۱۵ تقریبا گرفتم از هلال احمر یه صفحه بهم داد که بر ...

چند کیلویی؟من 25 میلی گرم باید هربار بزنم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به سلامتی عزیزم، پس روز اول حساب نیست؟ به ما گفتن 14 روز بعدش آزمایش بدیم

والله سریهای قبلی منم ۱۴ روز میگفتن

این سری گفتن شونزده روز 

تازه روز اولم حساب نیست

وگرنه من فردا چهاردهم بودم

اره فدات شم انگار با یه چی قاطی میکنن تزریق میکنن 

خدا خودش بهمون رحم کنه اینبار

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
پروژرسترون خر است واقعا چطوری اینو اخه هر روز بزنیم

من از ١٠ مرداد تا الان هروز ميزنم 😢

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم مال توام باد میکنه؟کاری براش کردی؟کمپرس تاثیر داره؟

واسه من درد نداره فقط ديگه قلبمه شده و بعضي وقتا ميخاره 

من به توصيه زينب جون ٤ روزيه طرف ميزدم ٤روز يه طرف ديگه اينجوري خيلي خوب بود 

كمپرس گرم هم اوايل استفاده ميكردم ولي زينب حون گفت اول سرد بعد گرم كه دوستم امتحان كرد ميگفت خيلي خوب بوده 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
این پروژرسترون های زیر جلدی ام انگار بدون درده ولی گرونه انگار  اسمش پرولوتکس

اونم دوستم ميزد ده روزه اول واسش خوب بود بعد دردناك شده بود 

اره گرونه

دکتر من سرم رو زیاد نمیده هر کی دیدم سه چهار تا داشتن برا من ۲ تا دادهبرا شما چقدر نوشتن

برا من نوشته 25میلی گرم یعنی میشه 5تا دیگه چون هرکدومش 5میلی گرمیه با توجه به وزن میدن دیگه هر 20کیلو 5میلی گرم منم که 100کیلو هستم ناقابل پس حقمه 5تا سرم بزنم هربار

اره واقعا من یکم استرس تزریقشو‌دارم ثمین😁😁😁

برا من رو قراره دکترم تشریف بیاره بالا سرم توی بیمارستان بزنن .اصلا هم استرس ندارم.استرسم بیشتر از منفی شدنمه

این پروژرسترون های زیر جلدی ام انگار بدون درده ولی گرونه انگار  اسمش پرولوتکس

لامذهب دونه ای 36 تومنه.فکر کن روزی 2تا بخوای بزنی دیگه ورشکست شدی خخخخخ