2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
آها اوکی گلی😉😉😉 😉 نوش جونت

حتما الان با خودت میگی خب وقتی میخوای بخوری دیگه چرا میپرسی؟

خب من نوبت به کشک بادمجون که میرسه دیگه هیچی متوجه نمیشم.فقط چشمم پیش اون بشقاب کشک بادمجونه از بس دوس دارم.دلم میخواست شما هم تایید کنی که بدون عذاب وجدان بخورم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@زینبی_بابا      

پردنیزولون باید درهفته چندبارداری قطع شه؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
مرسی عزیزم خدا خیرت بده  فامیل داریم اونجا بهشون میگم ببینم میتونن برام بفرستن

بگو برن داروخونه دکتر کربکندی ...اول خیابون سعادت اباد

🌺خدایا!  اول قسمت همه کن، بعد قسمت من...🌺
ممنونم لیلا جون خدا نکنه عزیزم ، یعنی از وقتی نزدیک هفته شش شدم لکه بینی شروع شد و بعدشم خونریزی یعن ...

ایشالا به زودی این روزای سخت تموم میشه و برات خاطره های شیرینتر از عسل میمونه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

دوستان کسی تجربه نشتی کیسه آب داره؟

من چند روزیه یه حس نم دارم.مثل اینکه عرق بکنه آدم.

جاری نیست.

داخل واژنمه بیشتر و لباس زیرم مرطوبه ولی خیس نه.مثل اینکه بره آدم دستشویی و خودش رو خوب خشک نکنه.

نگرانم نکنه نشتیه؟ امروزم سمت چپی تکون نمیخوره.

تا فردا برم تست بدم ، کاری میتونم بکنم؟

@زینبی_بابا    

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
حتما الان با خودت میگی خب وقتی میخوای بخوری دیگه چرا میپرسی؟ خب من نوبت به کشک بادمجون که میرسه دیگ ...

وای خدا جون شاید زینبی اینو نگفته باشه اما حرف دلم رو زدی. گفتم دختر خوب چرا دیگه پرسیدی تو که میخواستی بخوری، کلی هم خندیدم بهت گفتم آی شکمو!

نوش جونت.چون آزمایشت مربوط به خون هست و سیر رقیق کننده خونه فکر کنم زینبی گفت نخوری بهتره.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
من دکترم طرازی بود. بار قبلم انتقالم مثبت شد.  اما واقعا توی انتقال هام تفاوت زیاد لود. دومی ...

مرجان جون طرازی بمن امپول میکرولین داده واسه وسط این سیکل بزنم که پریود شدم برم واسه انتقال به شمام داده بود؟؟

من خودم سرخود فرتیل سی ام خرزدم روزی ۳تا بخورم بنظرت خوبه شمام خوردی؟؟

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
دوستان کسی تجربه نشتی کیسه آب داره؟ من چند روزیه یه حس نم دارم.مثل اینکه عرق بکنه آدم. جاری نیست. ...

یه پد بزار تو شورتت یه سرفه کن بعد چک کن ببین خیس شده

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
حتما الان با خودت میگی خب وقتی میخوای بخوری دیگه چرا میپرسی؟ خب من نوبت به کشک بادمجون که میرسه دیگ ...

خوشحالم شکموها همدیگه رو پیدا کردیم😂😂😂😂🤭🤭🤭

منم دزدکی دور از چشم همسرم کشک بادمجون میخورم بس که حساسه 🙈🙈🙈

عزیزم ببوسش گل پسر رو. ببین اگه شیر خودتو میخوره لازمه که خودت پرهیز غذایی داشته باشیا.غذای نفاخ،سوس ...

قربونت عزیزم لطف داری🌼..شیر خودم کمه.کنارش شیر خشک.میدم از همون اول...پرهیز غذایی ک کامل میکنم..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹